![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/b3b960aa-5f40-446e-8522-92ca872e0716.jpg?w=576&h=313)
40Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
400 gcāļa maltās gaļas1 gab.ola1 saujasakapātu pētersīļu sāls maltie pipari2 ĒKtomātu pastas3 ĒKpanko rīvmaizes300 mltomātu savā sulā1 gab.ķiploka daiviņa, izspiesta1 gab.sīpols, sakapāts
Sagatavošana
1
Malto gaļu sajauc ar olu, pētersīļiem, sāli, pipariem, tomātu pastu un panko rīvmaizi.
2
Izveido nelielas bumbiņas.
3
Uz pannas vispirms liek sīpolus, cep aptuveni 2‒5 minūtes, tad pievieno gaļas bumbiņas.
4
Kad bumbiņas gatavas, pievieno tomātus savā sulā un izspiesto ķiploka daiviņu.
5
Sautē aptuveni 10 minūtes uz lēnas uguns zem vāka.
6
Beigās pievieno sieru un pasniedz kopā ar savām iecienītākajām piedevām.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit