Foto: Publicitātes attēli
"Šis ēdiens iederēsies uz jebkura svētku galda, kā arī būs vienkārši garda, vērtīga un ātri pagatavojama maltīte, ko baudīt ikdienā. Kečupa vietā iesaku biežāk izmantot konservētus tomātus savā sulā – tie var būt mērces pamats, kas noteikti būs veselīgāks un labāks variants arī pašiem mazākajiem. Iesaku pasniegt kopā ar spageti vai nūdelēm," rakstīts veselīga dzīvesveida influenceres Elizabetes Valujevas jaunajā pavārgrāmata "Garšīgs nav sarežģīts".
40Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
400 gcāļa maltās gaļas1 gab.ola1 saujasakapātu pētersīļu sāls maltie pipari2 ĒKtomātu pastas3 ĒKpanko rīvmaizes300 mltomātu savā sulā1 gab.ķiploka daiviņa, izspiesta1 gab.sīpols, sakapāts

Sagatavošana

1

Malto gaļu sajauc ar olu, pētersīļiem, sāli, pipariem, tomātu pastu un panko rīvmaizi.

2

Izveido nelielas bumbiņas.

3

Uz pannas vispirms liek sīpolus, cep aptuveni 2‒5 minūtes, tad pievieno gaļas bumbiņas.

4

Kad bumbiņas gatavas, pievieno tomātus savā sulā un izspiesto ķiploka daiviņu.

5

Sautē aptuveni 10 minūtes uz lēnas uguns zem vāka.

6

Beigās pievieno sieru un pasniedz kopā ar savām iecienītākajām piedevām.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!