Foto: Publicitātes foto
Par "Aldaris" Latvijas Basketbola līgas (LBL) komandas "Liepāja/Triobet" galveno treneri apstiprināts latviešu speciālists Kaspars Mājenieks, vēsta trenera pārstāvētā aģentūra "Prime Athlete Management".

Atgādinām, ka sestdien no Liepājas komandas galvenā trenera amata tika atlaists Guntis Endzels, kurš komandas vadībā izcīnīja sešas uzvaras 18 spēlēs.

Mājenieks jau iepriekš ir strādājis "Liepāja/Triobet" sistēmā. Pagājušajā sezonā treneris devās uz Kazahstānu, lai trenētu "Kaspiy Aktau" jaunatnes komandas un turpināja to darīt arī šajā sezonā. Pēc izteiktā piedāvājuma atgriezties Liepājā par galveno treneri Mājenieks vienojās ar "Kaspiy Aktau" par abpusēju līguma izbeigšanu, un treneris pirmdien ir apstiprināts par "Liepāja/Triobet" galveno treneri.

Savukārt Endzelam esot izteikts piedāvājums strādāt par trenera asistentu kādā ārzemju klubā.

Savas karjeras laikā Endzels vairākus gadus bijis otrais treneris komandās "Brocēni", LMT un "Skonto". 2004.gadā viņš bija arī "Skonto" galvenais treneris, no 2006. līdz 2009.gadam "Ķeizarmeža" galvenais treneris, bet no 2009. līdz 2011.gadam "Ventspils" kluba otrais un galvenais treneris.

LBL pirmās divīzijas kopvērtējumā Liepājas klubs pašlaik ar trim uzvarām deviņās spēlēs ieņem devīto vietu, bet Baltijas Basketbola līgas (BBL) B apakšgrupā ar diviem panākumiem septiņos mačos atrodas priekšpēdējā, piektajā, pozīcijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!