Foto: Kadrs no video

Divi britu luksusa zīmoli – "Bentley" un "Vertu" – piecu gadu sadarbības līguma ietvaros izstrādājuši un prezentējuši savu pirmo kopīgo produktu. Tas ir "Vertu for Bentley" viedtālrunis, kas tiks izgatavots divtūkstoš vienību ierobežotā sērijā. Katrs no šiem tālruņiem Eiropā maksās 12 500 eiro.

"Vertu for Bentley" viedtālrunis pārvilkts ar dabīgu ādu, kas izšūta šīs luksusa auto markas meistaru raksturīgajā rokrakstā. Tālruņa korpuss ir no titāna sakausējuma, zem kā aizmugurējā vāka ir iegravēts tā "Vertu" inženiera paraksts, kurš konkrēto aparātu samontējis. Savukārt viedtālruņa priekšpusē ir arī "Bentley" logo.

Dārgais viedtālrunis darbojas ar "Google" izstrādāto operētājsistēmu "Android", kas šajā aparātā ir "KitKat" (4.4) versijā. No citiem "Android" viedtālruņiem tas atšķiras ar dažādām "Vertu" speciālajām aplikācijām.

"Vertu for Bentley" aprīkots ar četrkodolu procesoru "Qualcomm Snapdragon 801", kā takts frekvence ir 2,3 gigaherci. Tālruņa iekšējā atmiņa ir 64 gigabaiti, bet "Full HD" izšķirtspējas ekrāna diagonāle ir 4,7 collas.

Ar laiku tiks ieviesti vēl četri jaunu modeļu viedtālruņi, no kuriem katrs iemiesos "Bentley" dizaina elementus un oriģinālu saturu šīs markas automobiļu īpašniekiem vai vienkārši entuzaistiem.

Atgādinām, ka tamlīdzīgs standarta "Vertu" viedtālrunis "Ti" maksā 7 900 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!