Foto: Instagram.com/jmeeksofficial/

Šopavasar no cietuma tika atbrīvots par pasaulē pašu seksīgāko noziedznieku dēvētais amerikānis Džeremijs Mīkss (attēlā). Viņš laiku lieki netērē – vīrietis cītīgi strādā, lai piepildītu sapni par modeļa karjeru.

Pēdējos mēnešos ziņas par Mīksa gaitām bija skopas. Vīrieša menedžeris Džims Džordans martā medijiem pavēstīja, ka modeļu aģentūru piedāvājumi bijušajam ieslodzītajam birstot kā no pārpilnības raga un pavisam drīz viņš kļūs par pieprasītu "seju".

Menedžeris nav melojis. Šonedēļ beidzot iespējams novērtēt, kā pa šiem pāris mēnešiem attīstījusies seksīgā noziedznieka karjera. Pēc ilgas klusēšanas Mīkss savā "Instagram" foto blogā beidzot publicējis divus jaunus attēlus.

Šobrīd 32 gadus vecais Mīkss atrādījis divus sava modeļa portfolio momentuzņēmumus. Vienā no attēliem viņš redzams ar kailu torsu, savukārt otrs ir portrets.

Internets jau atkal jūk prātā – bildes izpelnījušās simtiem jūsmīgu komentāru un tūkstošiem "patīk" sirsniņu. Savukārt ārvalstu mediji ziņo, ka Mīkss pamazām iekaro modes industriju.

Jau vēstīts, ka Mīkss pirms diviem gadiem tika aizturēts par dažādiem noziegumiem. Daudzi interneta komentētāji viņu tolaik atzina par tik izskatīgu un iekārojamu, ka puisim labāk būtu vajadzējis kļūt par modeli, nevis stāties uz noziedzības taciņas. Vīrietis no apcietinājuma tika atbrīvots šopavasar.

#warriors #dubnation #hometeam

A photo posted by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on Jun 13, 2016 at 4:51pm PDT

Count down #housearrest #bayarea

A photo posted by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on Jun 14, 2016 at 4:59pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!