Foto: F64/Kadrs no video
Aizvadītajā nedēļā karstu jaunumu netrūka, un "Delfi Izklaide" piedāvā atskatīties uz dažiem no apspriestākajiem tematiem izklaides ziņu lauciņā.

Ministre Čakša laidusi pasaulē mazuli

Foto: DELFI

Veselības ministre Anda Čakša laidusi pasaulē mazuli, tādējādi kļūstot par māti trešajam bērnam.

Lasīt vairāk

Neticama greznība: ieskats balerīnas Voločkovas Piemaskavas namā

Foto: instagram.com/volochkova_art

Balerīna Anastasija Voločkova uzskatāma par vienu no kaitinošākajām Krievijas šovbiznesa zvaigznēm, un viens no iemesliem, kas izraisa ļaužu nepatiku un pat dusmas, ir 42 gadus vecās dāmas lielīšanās ar smalko dzīvi.

Lasīt vairāk

Foto: Pasaulē garākais vīrietis satiek pasaulē īsāko sievieti

Foto: EPA/Scanpix/LETA

Dīvaina tikšanās šonedēļ notikusi Ēģiptē – tur Gizas piramīdu pakājē pasaulē garākais vīrietis saticis pasaulē īsāko sievieti.

Lasīt vairāk

Foto: Brieža pretinieku Usiku Rīgā atbalsta ģimene

Foto: F64/DELFI

Jau sestdien, 27. janvārī, Pasaules boksa supersērijas pusfināla cīņā "Arēnā Rīga" tiksies latviešu bokseris Mairis Briedis un ukrainis Oleksandrs Usiks, kuru atbalstīt ieradusies ne tikai dedzīga fanu armija, bet arī viņa ģimene.

Lasīt vairāk

Brieža pretinieks Usiks ierašanos Rīgā atzīmē ar foto no lidostas

Foto: Instagram.com/usykaa

Strauji tuvojas Pasaules boksa supersērijas pusfināla cīņa starp latviešu bokseri Mairi Briedi un viņa pretinieku no Ukrainas Oleksandru Usiku, un abi sportisti jau ieradušies Rīgā.

Lasīt vairāk

Foto: Samanta Tīna arvien vairāk līdzinās Monro

Foto: Privātais arhīvs

Šarmantā un mūžam mainīgā latviešu dziedātāja Samanta Tīna pērn piedzīvoja krāšņas vizuālās pārvērtības, un mākslinieces fani pamanījuši, ka viņa pēdējā laikā arvien vairāk līdzinās leģendārajai aktrisei Merilinai Monro.

Lasīt vairāk

Kristaps Porziņģis atkal sūkstās par vientulību

Foto: AFP/Scanpix / LETA

Latviešu basketbola zvaigzne Kristaps Porziņģis, neraugoties uz aktivitātēm sociālajos tīklos un enerģisku "patīk" atzīmju spiešanu dažādām daiļavām, reālajā dzīvē vēl joprojām ir brīvs puisis. Tiesa, pats sportists radījis iespaidu, ka par savu statusu pārlieku vis nepriecājas.

Lasīt vairāk

Piemērs, kas iedvesmo: kā Paula kļuva par fitnesa skaistuli

Foto: Privātais arhīvs

Latvijā netrūkst iedvesmojošu ķermeņu īpašnieku, bet kā viena no spilgtākajām pašmāju fitnesa entuziastēm noteikti minama daiļā Paula Freimane, kura ir piemērs tam, ka ar smagu darbu un dzelžainu uzcītību iespējams sasniegt visas virsotnes.

Lasīt vairāk

Foto: Porziņģa spēlē pulcējas īsta superzvaigžņu plejāde

Foto: Vida Press

Aizvadītās nedēļas izskaņā latviešu basketbolista Kristapa Porziņģa pārstāvētais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Ņujorkas "Knicks" mērojās spēkiem ar Losandželosas "Lakers", un šoreiz spēli ar savu klātbūtni bija pagodinājušas vairākas superzvaigznes.

Lasīt vairāk

Vai blogeriem pienākas lietas par brīvu: 'YouTube' zvaigzne piedzīvo pazemojumu

Foto: Kadrs no video

To, ka, veiksmīgi darbojoties dažādās interneta platformās, ir iespējams pelnīt naudu, neviens vairs neapstrīd, bet karstas diskusijas raisījis jautājums, vai "YouTube" blogeriem un "Instagram" zvaigznēm pienākas pakalpojumi par brīvu un vai bez maksas saņemtu lietu vērtējumam var uzticēties.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!