Foto: DELFI

Otrdienas, 10. septembra, vakarā šovā Jaunā talantu fabrika norisinājās pēc kārtas jau trešā izbalsošana, un šoreiz skatītāji lēma, ka šovs beidzies 19 gadus vecajai tukumniecei Guntai Meņģelei (attēlā).

Uz izbalsojamo soliņa šajā vakarā sēdās Gunta un Mārtiņš Ābelītis, kuri pirmdienas koncertu bija beiguši pēdējās vietās, kā arī Rihards Andris Bērziņš, kurš tur nonāca pēc iekšējā balsojuma.

Gunta šovā bija jau no pirmās dienas. Savā pirmajā koncertā viņa sevi pieteica ar Labvēlīgā tipa dziesmu Es piezīmēšu tev ūsas un saņēma visai skarbu žūrijas vērtējumu.

Arī otrajā koncertā Gunta teju, teju izspruka no izbalsošanas strīpas. Saņēmusi gan sava mentora Edgara Kramiņa rājienus, gan ieteikumus, gan mīļotā atbalstu, Gunta gatavojās trešajam uznācienam uz skatuves.

Pirmdien vakarā viņas centieni un darbs tika novērtēts - žūrija pamanīja Guntas izaugsmi, taču skatītāju un žūrijas kopvērtējumā palika vienpadsmitā.

Savukārt Rihards savu būšanu uz izbalsoto strīpas uzskatīja par likumsakarīgu. Rihards ir šova jaunākais dalībnieks un jau no pirmās dienas  bijis viens no aktīvākajiem, gan uz mācībām, gan jautrībām. Neskatoties uz Kramiņa sulīgo kritiku, Rihardam koncertos veicies tīri labi.

Šajā vakarā fabrikā visi atzina, ka nu pienākusi tā reize, kad var teikt: kod, kurā pirkstā gribi, visi sāpēs - fabrikanti jau ir sadraudzējušies, tāpēc atvadas nebija no vieglajām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!