Foto: Privātais arhīvs
Vasara ierasti ir atvaļinājumu laiks, un, lai, baudot pludmales priekus, lasot ogas vai apceļojot dzimto zemi, nepaskrietu garām kas aizraujošs no pašmāju šovbiznesa pasaules, "Delfi Izklaide" piedāvā atskatīties uz "karstākajiem" notikumiem aizvadītajā nedēļā.

Vaikules festivāls Jūrmalā sašūpojis Krievijas šovbiznesu

Foto: LETA

Šonedēļ Dzintaros notiekošais festivāls "Laima Vaikule Jūrmala Rendez-Vous" kļuvis par šīs vasaras karstāko tematu ne tikai pašmāju izklaides jomā, bet arī ārpus Latvijas robežām, radot gana lielu viļņošanos Krievijas šovbiznesa pārstāvju vidū.

Lasīt vairāk

Kā Kristaps Porziņģis Latvijas vasaru baudīja

Foto: Instagram.com/porzingis/

Pēc žilbinoši aizvadītas sezonas Nacionālās basketbola asociācijas komandas Ņujorkas "Knicks" sastāvā dzimtenē neilgu laiku viesojās Kristaps Porziņģis, kurš atrada laiku gan faniem, gan atpūtai.

Lasīt vairāk

Konflikts Saulkrastos: Puzikova strīdā ar vietējiem zvejniekiem iejaucas policija

Foto: DELFI

Latvijas slavenākajam dziedošajam policistam Nikolajam Puzikovam (attēlā) pēdējā laikā nudien neiet viegli. Gadu pēc saplūkšanās ar draudzenes bijušo mīlnieku Puzikova vārds izskan jau jauna skandāla sakarā.

Lasīt vairāk

Interneta hits: latviešu skolniece sūkstās par slavas nastu

Foto: Instagram.com/movieevelina/

Arvien lielāku slavu mūsdienu pasaulē iemanto "YouTube" blogeri – ar labāku vai sliktāku humora, stila un gaumes izjūtu apveltīti dažāda vecuma cilvēki, kuri saviem sekotājiem piedāvā gan padomus, gan pārdomas par dzīvi, gan citādi palīdz nosist laiku.

Lasīt vairāk

Slavenā latviešu skolniece Evelīna atvainojas faniem

Foto: Kadrs no video

Šonedēļ Latviju satricināja "YouTube" zvaigzne, skolniece Evelīna (attēlā). Meitene publiskā grēksūdzē ļāvās emocijām un atklāja, cik grūti saglabāt privāto dzīvi, ja esi Latvijas tīņu elks. Nu jauniete atvainojusies faniem par savu tiešumu.

Lasīt vairāk

'Netīrās dejas': Roberts izbrāķē meiteni vecuma dēļ; Ainārs jau valdzina citu

Foto: DELFI

Trešdienas, 6. jūlija, vakarā skatītājus atkal priecēja, mulsināja un šokēja jauniešu izdarības TV3 spēlē "Netīrās dejas". Par pārsteigumu parūpējās donžuāns Ainārs, kurš, izmīlējis Evelīnu, metās valdzināt Kati (abi attēlā), bet izbalsošanas laikā ar uzvedību šokēja Roberta meitene Marina.

Lasīt vairāk

Šiks un glamūrs Jūrmalā: Vaikules festivāla viesu stils

Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ Jūrmalā tika dots starts populārās mūzikas festivālam "Laima Vaikule Jūrmala Rendez-Vous", un atklāšanas vakarā Dzintaru koncertzāles skatītāju rindās varēja sastapt daudz sabiedrībā zināmu cilvēku.

Lasīt vairāk

Šķelšanās Latvijas kantrī aprindās: vai divi festivāli nav par daudz?

Foto: LETA

Nedēļas nogalē Bauskā jau 18. reizi norisināsies kantrī mūzikas festivāls, bet visiem šī mūzikas stila mīļotājiem priekšā grūta izvēle – doties uz pilngadību sasniegušo pasākumu vai izmēģināt ko jaunu, jo vienlaikus Ogrē startē festivāls "Country Island".

Lasīt vairāk

Kad, ar cik partneriem un kā: Latvijas slavenību seksa viltībiņas

Foto: DELFI

Kā zaudēt nevainību, kā rīkoties, lai savu mīlas dzīvi padarītu krāsaināku, un cik ilgai jābūt priekšspēlei? Gana pikanti jautājumi, taču melos tas, kurš teiks, ka ne reizi nav par tiem aizdomājies. Un šādos pārdomu brīžos reizēm vērts ieklausīties popularitātes rūdītos prātos.

Lasīt vairāk

Foto: Ar draiskiem selfijiem 'Instagram' beidzot uzmirdz Kombuļu Inese

Foto: instagram.com/ineseaddario/

Daudzajām pašmāju daiļajām dāmām, kuras mēģina sev piesaistīt papildus apjūsmotāju pulku ar "Instagram" bloga palīdzību, beidzot pievienojusies arī leģendārā Kombuļu Inese jeb Adario kundze (attēlā vīna glāzē).

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!