Foto: Patriks Pauls Briķis, DELFI
Ar līdz šim vērienīgāko koncertu savas karjeras laikā gada nogali nosvinējis hip-hopa mākslinieks Ozols. Koncertā, kas 28. decembrī notika "Arēnā Rīga", pulcējās dažādu paaudžu fani, kas Ozola mūzikai sekojuši līdzi viņa vairāk nekā 20 gadu ilgās karjeras dažādos periodos.

Tieši tāda arī bijusi mūziķa vēlme - apvienot viņa radošā darba cienītājus. "Tie ir dažādi klausītāji, dažāda vecuma auditorijas, taču viņus visus vienmēr vienojusi interese par manu mūziku un daiļradi. Tāpēc ir pienācis laiks satikties visiem vienkopus jaudīgā vairāku stundu koncertšovā," iepriekš pauda Ozols.

Uzstāšanos "Arēnā Rīga" bagātināja visai iespaidīgs viesmākslinieku saraksts. Kopā ar Ozolu uz skatuves kāpa gan Latvijas radio bigbends, gan "Riga Gospel Choir", gan arī dažādi solo mākslinieki - Dons, Kurts, Prusax, ansis, Edavārdi, xantikvariāts, Steps, rolands če, Ricks Feds, Gustavo, Kristīne Prauliņa un Chiziks.

Koncerts "Arēnā Rīga" norisinājās divās daļās – pirmā daļa bija veltīta saspēlei ar Latvijas Radio bigbendu un dziedātāju Kristīni Prauliņu, kas piešķīra jaunu nokrāsu jau zināmajiem, pēdējos gados tapušajiem skaņdarbiem. Savukārt otrā daļa bija retrospektīvs atskats uz mākslinieka visu laiku spilgtākajiem singliem.

Atgādinām, ka decembra sākumā pie klausītājiem nonāca arī jauns Ozola albums - "1979".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!