Foto: Delfi/LETA/Publicitātes foto
Neparasti silta un piemīlīga laikapstākļu ziņa bija aizvadītās nedēļa, tomēr pirmizrādes un mākslas festivālu grafiks liecina – rudens ir klāt. Kā 14. gadu, septembri iezīmē ne tikai tikai "Dzejas dienas", bet arī laikmetīgās mākslas festivāls "Survival Kit", kas šogad iekārtojies Vidzemes tirgū. Tāpat par neatņemamu rudens vēstnesi kļuvis laikmetīgās mākslas forums "Baltā nakts" ar plašu notikumu piedāvājumu. Vēl aizvadītajā nedēļā, klātesot Holivudas aktierim Džonam Malkovičam, preses konferencē tika izziņoti Dailes teātra plāni, Venēcijā pasniegta "Zelta lauva" labākajai filmai, bet Daugavpilī apbalvoti "Martinsona balvas" laikmetīgajā keramikā laureāti. Par šiem un citiem kultūras notikumiem – aizvadītās nedēļas fotoreportāžās.

Mazās Mežotnes pils burvība un "Trio Palladio"


Atklājot rudens koncertsezonu, sestdien, 9. septembrī, ar ekskluzīvu koncertu Mazajā Mežotnes pilī viesojās "Trio Palladio", kurā apvienojušies trīs brīnišķīgi un izcili kamermūziķi: vijolniece Eva Bindere, čelliste Kristīne Blaumane un pianists Reinis Zariņš.

Šajā īpašajā koncertā skanēja Ludviga van Bēthovena Klavieru trio do minorā op.1 nr.3, Kristapa Pētersona darbs "Nakts" un Johannesa Brāmsa 1. klavieru trio Si mažorā op.8.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!