Foto: Privātais arhīvs

Tautā pretrunīgi vērtētā, tomēr mīlētā skatuves māksliniece Inese Saulīte jeb Kombuļu Inese un viņas itāļu līgavainis Paskvāle Adario (abi kopā attēlā) joprojām nav atmetuši ar roku jaunas dzīvesvietas meklējumiem

Tomēr sadzīviskie apstākļi, kādos mitinās liela daļa latviešu, Paskvāli satriekuši, un pagaidām pāra centieni atrast piemērotu vietu, kur vīt ģimenes ligzdiņu, nav rezultējušies panākumiem.

"Šobrīd ar Paskvāli ļoti daudz mēģinām, rakstot gan jaunas dziesmas, gan to tekstus, lai jau pavisam drīz savus fanus pārsteigtu ar kārtīgu dueta Aspetta dopo koncertu.

Notikumi mums apkārt ir raibu raibie un ik dienas gadās pa kādam jaunam piedzīvojumam. Kopumā šis laiks ir ļoti pozitīvs, un to no tiesas izbaudu," sarunā ar DELFI Izklaide iespaidos dalās Inese.

"Neraugoties uz jauko ikdienas dzīvi, ar dzīvokļa meklējumiem gan mums veicas ne visai, jo piedāvājumi ir dažādi, bet bērnu un skolas dēļ uz doto brīdi nevaram rauties ārā no Priekules. Tā nu pagaidām esam tepat uz vietas un meklējam jaunu mitekli šeit," atklāj dziedātāja.

"Paskvālem gan šis process ir ļoti nepierasts un sarežģīts. Pie mums, Priekulē, ir tā, kā ir, un cilvēki dzīvo, kā var. Nav jau mums te eiroremontu un ekstremālu ērtību. Ļoti daudz cilvēku dzīvo bez vannas istabām un mazgāties iet vienkārši uz pirti, kā jau latvieši.

Bet Paskvālem tas ir nepieņemami, un viņš nesaprot, ka var dzīvot arī tā, sakot, ka latvieši joprojām dzīvo tādā līmenī, kādā Itālijas iedzīvotāji pirms divdesmit gadiem.

Viņam vajag, lai dzīvoklī būtu eiroremonts un vēl visādas ekstras, vannasistabā bidē, džakuzi un modernas izlietnes, savukārt virtuvē iebūvēta iekārta un liela cepeškrāsns, nevis mazā plītiņa.

Šie uzskati traucē mums atrast dzīvokli, jo viņam vajag visu un uzreiz, kamēr es varētu pielāgoties jebkādiem apstākļiem, jo man galvenais ir lielāks plašums," skaidro Inese.

"Protams, ja ir pāris miljonu, tad jau var arī debesskrāpi nopirkt. Esmu jau viņam teikusi, ka, ja ko tādu grib, tad jādomā par līdzekļiem. Pagaidām, kamēr neesam iekārtojušies, iztikšana vairāk gulstas uz maniem pleciem, un šādu dzīvokli atļauties nevaru.

Arī Paskvāle nav nekāds miljonārs, tādēļ situācija šobrīd ir nedaudz nepatīkama, tomēr, tā kā viņam pašam ir šāda tāda naudiņa, palīdzību viņa ģimenei nevēlamies lūgt.

Uzskatu, ka piemērotākais variants būtu atrast pieticīgāku dzīvoklīti, ko mēs paši laika gaitā izremontētu, bet šai ziņā Paskvāle atkal ir atturīgs. Tā jau viņš man ir tāds ašs un apķērīgs, bet uz remonta lietām tomēr slinks," nosaka Inese.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!