"Tas ir labākais skatu punkts!" priecājas video autors, ar kura kameru dzīvi kokos nofilmējusi vāverīte.

Lietotājs "Viva Frei" ievietojis video, kurā lepni rāda – tās autors patiesībā nav viņš, bet gan kāda vāverīte, kura mazo, ērti pārnēsājamo "GoPro" kameru paņēmusi un uznesusi augstu kokā. Tādējādi ikviens video skatītājs var redzēt, kāda izskatās dzīve augstumos, starp koku lapām.

Vīrietis norādījis, ka šis skats pavisam atšķiras no tā, ko var izbaudīt dažādās videospēlēs, kur spēlētāji arī var "iedzīvoties" koku galotnēs.

Video laikā redzamas arī vāveres ķepas un nagi, kas apliecina – "GoPro" kamera ir gana maziņa, lai dzīvnieks ērti to saķertu un uznestu kokā. Vīrietis kameru, šķiet, novietojis ar mērķi, ka kāda no vāverītēm to paņems. Kokā dzīvnieks pabija nepilnas divas minūtes, skraidot pa zariem un cauri zaļajām lapām, taču pēc tam kamera nonāca atpakaļ uz zemes un vīrieša rīcībā.

Nesen publicēts arī video, kurā nofilmēta zemūdens dzīve. Toreiz video "autors" bija jūras lauva. Savukārt teju vai īpašā pētījumā piedalījās kāda šimpanze, kura filmēja pat divas dienas no savas dzīves. Apķērīgais primāts pat pamanījās kameru izslēgt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!