Foto: Kadrs no video
Lai arī par ietiepīgā haskija Zeva "firmas zīmi" kļuvusi viņa spītēšanās pretī saimniecei un gaudošana pēc teju vai katra vārda, kas viņa virzienā raidīts, jaunākais no publicētajiem video rāda, ka lielajam mīlulim nav sveša arī sava veida dziedāšana līdzi dziesmai.

"Kas dzied labāk – Zevs vai Vitnija?" video aprakstā jautājumu uzdevusi Sibīrijas haskija saimniece Lindsija Fleišmana. Viņas mājdzīvnieks, kas ievērību guvis kā ietiepīgais haskijs Zevs ("Zeus the Stubborn Husky"), jau vairākos video fragmentos ir parādīts kā tipisks savas šķirnes pārstāvis, kam gaudošana un iespītēšanās nebūt nav sveša. Un tas redzams arī jaunākajā video.

Fonā skanot dziedātājas Vitnijas Hjūstones dziesmai "I Will Always Love You", haskijs Zevs izrādījis savas vokālās spējas, gaudodams līdzi atsevišķām dziesmas daļām. Uz to viņu mudinājusi arī saimniece, filmēdama video un teikdama Zevam, ka šī dziesma viņam ir zināma un ka viņš droši var dziedāt līdzi.

Tiesa, joprojām paliek aktuāls jautājums par to, kāpēc Zevs video redzamajā situācijā gaudo. Tas ir dziesmas dēļ? Bet varbūt tikai savā valodā atbild uz saimnieces teikto, kā tas bijis vairumā iepriekš publicēto video?

Ietiepīgā haskija Zeva darbības, kas iemūžinātas amizantos video fragmentos, guvušas lielu ievērību. Starp populārākajiem video, kas guvuši vairāk nekā miljonu skatījumu vietnē "YouTube", rodams šis, kur Zevs atsakās kāpt ārā no automašīnas, kā arī šis, proti, pirmais video, kurā parādīta haskija ietiepība.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!