Foto: Instagram.com/bakharnabieva/
Dibena daile un tvirtums mūsdienās bieži vien ir viens no galvenajiem kritērijiem, pēc kura tiek izvērtēts cilvēks. Neskaitāmas reizes pierādījies, ka ar dupša izrādīšanu iespējams bruģēt ceļu uz panākumiem, un šim likumam cītīgi seko arī azerbaidžāņu izcelsmes fitnesa modele Bahara Nabieva (attēlā).

22 gadus vecā Bahara, kura dzīvo Ukrainā, savu popularitāti vairojusi sociālajos tīklos. Tā, piemēram, meitenes "Instagram" foto blogam šobrīd ir vairāk nekā 732 tūkstoši sekotāju.

Meitene aizrāvusies ar fitnesu. Fiziskās aktivitātes un regulārie treniņi atmaksājušies – viņas ķermenis ir muskuļots, tvirts un labi trenēts. Savu daiļo augumiņu meitene labprāt izrāda publiski.

Baharas pielūdzēju vērtējums ir viennozīmīgs – par pašu skaistāko viņas ķermeņa daļu tiek dēvēts perfektais dibentiņš. Meitenes sēžamvieta ir tik iespaidīga, ka interneta lietotāji viņu pasludinājuši par "Mis dzelzs dupsi".

Kā saviem sociālo tīklu sekotājiem vēstījusi Bahara, bērnībā viņa bijusi ļoti kārna. Šī iemesla dēļ vienaudži viņu izsmējuši un zobojušies par viņas tievajām kājām.

Tas Baharu pamudinājis pievērsties fiziskajām aktivitātēm. Viņa sākusi iet uz sporta zāli, un drīz vien treniņi atmaksājušies – parādījušies pirmie muskuļi. Daiļavai paticis tas, ko viņa spogulī redzējusi, tādēļ meitene apņēmusies neapstāties pie sasniegtā un turpināt sportot.

Baharas sīkstums un neatlaidība ļāvuši viņai kļūt par interneta zvaigzni. Visbeidzot viņas slava izplatījusies arī ārpus Ukrainas – par viņu raksta tādi mediji kā "The Daily Mail", "Mirror", "Daily Star" un daudzi citi.

❤@kariadmiralova

A photo posted by Бахар Набиева (@bakharnabieva) on Sep 1, 2016 at 11:48am PDT

@dragonpharma_llc and @dragonpharma_russia www.dragonpharmalabs.com My hair Is back: )) Gotta hit the gym.who's with me? .

A photo posted by Бахар Набиева (@bakharnabieva) on Aug 24, 2016 at 7:26am PDT

Посоны у меня рука больше чем у вас

A photo posted by Бахар Набиева (@bakharnabieva) on Aug 18, 2016 at 9:13am PDT

Wherever I go whatever I do ,I wonder where I am in my relationship to you

A photo posted by Бахар Набиева (@bakharnabieva) on Sep 7, 2016 at 12:24pm PDT

80 kg dead lift and I'm dead fo sure😐

A video posted by Бахар Набиева (@bakharnabieva) on Sep 13, 2016 at 10:07am PDT

Жарю булкеры

A photo posted by Бахар Набиева (@bakharnabieva) on Aug 1, 2016 at 2:10pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!