Foto: Publicitātes foto

Pagājušās nedēļas izskaņā žurnāliste Gundega Roze publiskoja sarunu ar Lauru Dukuri, mūziķa Mika Dukura šķirto sievu un divu bērnu māti. Šī bija pirmā Lauras Dukures intervija pēc laulības izjukšanas pērnā gada rudenī. Atsevišķi viņas izteikumi aizvainojuši mūziķi. Viņš sociālajos tīklos publiskojis pat kompilētu video, lai attaisnotu Lauras teikto.

Dukuru pāra šķiršanās izvērtās visai publiska – jo par to runāja pats Miks. Cita starpā mediji publiskoja vēstis par viņu mantas dalīšanu, un šajā ziņā visaprunātākā izvērtās māja. Bija radies iespaids, ka Miks atstājis māju Laurai, lai viņa tur dzīvotu kopā ar abu bērniem, savukārt Dukure "YouTube" intervijā Rozei teica, ka viņu pārsteigušas frāzes, ka Dukurs aizgājis, māju atstājot. Māja patiesībā ir mantojums no vecvecākiem, Miks ēkā veicis remontu.

Intervijā Laura Dukure slavēja bijušā vīra saimniekošanas prasmes. Arī iepriekš abi intervijās, māju izrādot, stāstīja par savu skaisto īpašumu, kas lielā mērā pārbūvēts un atjaunots, pateicoties tieši Mika vīrišķīgajām prasmēm, ieguldītajam laikam un arī naudai. Taču tagad Dukurs jūt rūgtumu sirdī, jo viņa ieguldījums novērtēts ar skarbām frāzēm.

Dukurs publiskojis video, kurā iemūžināti mājas atjaunošanas darbi. Video noslēdzas ar vārdiem: "Paldies par sienām, kuras krāsot, un pieredzi!" Mūziķis video parāda, kāds izskatījies mantotais īpašums pirms, un kāds nams tapis pēc:

Savā ierakstā Dukurs pieļauj, ka sieva speciāli gaidījusi, lai mājas remonts noslēdzas. "Nenoliegšu, ka ir drusku skumji, ka tas viss tagad ir tikai meli un tāda pašsaprotama lieta," pukojas mākslinieks.

Viņam ir rūgtums sirdī par visu interviju kopumā. Dukure plaši stāstīja par to, kā jutusies laulībā. "Spriežot pēc viņas teiktā, esmu mentāli slims alkoholiķis," ironizē mūziķis, kurš pauž pateicību visiem, kas viņu tomēr aicina uz koncertiem. Dukurs par kopdzīvi secina: "Un tomēr nebija TIK slikti, ja jau 11 gadus novilka ar tādu monstru!"

Jau vēstīts, ka Miks un Laura Dukuri izšķīrās pērnā gada rudenī. Miks Dukurs šobrīd ir kopā ar uzņēmēju un influenceri Endiju Kalniņu. Interviju ar Lauru Dukuri iespējams noskatīties šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!