Foto: Privātais arhīvs

Pašmāju mūziķis Miks Dukurs ceturtdienas vakarā savā "Instagram" kontā pavēstījis, ka viņa privātajā dzīvē šobrīd notiek krasas pārmaiņas – izjukusi viņa laulība ar sievu Lauru. Pāris bija kopā 11 gadus.

"Nozīmīgs dzīves posms – laulība ar manu sievu Lauru – ir noslēdzies. 11 skaisti gadi, divi superīgi bērni un daudz kopīgi izdzīvotu kāpumu un kritumu, taču mēs uztveram to cik iespējams viegli, un ir jāturpina kāpt! Sanāk krist, notīrām drēbes un turpinām ceļu jau citādi. Joprojām kā draugi, kā mīloši vecāki saviem bērniem, un atbalstot vienam otru. Draugi, viss būs labi! Neviena šķiršanās nav viegla un paies laiks, līdz apradīsim ar jauno realitāti, taču tikmēr apsolu savas sajūtas, kā vienmēr, izpaust ar mūzikas palīdzību," - tā Dukurs.

Pāris ir kopā vairāk nekā 12 gadus, taču salaulājās pirms 11.

2022. gada pavasarī mūziķis kādā TV šovā atklāja, ka gadu iepriekš starp laulātajiem bijusi dziļa krīze, abi kādu laiku dzīvojuši šķirti un bijuši nopietnās pārdomās, vai kopīgs ceļš vispār vēl ir iespējams. Tomēr abi spējuši izrunāties un vienoties turpināt kopīgo ceļu.

Ģimene līdz šim dzīvojusi mājā, ko savām rokām uzcēlis pats Miks. Pārim ir divi bērni – dēls un meita. Dukuram ir 34 gadi, un laulība ar juristi Lauru ir viņam pirmā dzīvē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!