Foto: Privātais arhīvs/DELFI/Kadrs no video
Arī šī nedēļa nesusi notikumus, kurus labprāt apspriest virtuvē vai zem deķīša. Kas, kur, kad, kāpēc, ar ko? "Delfi" ierasti sagatavo asortu izlasi tiem, kuriem aizņemtība neļāva iedziļināties patiesi svarīgajos notikumos.

Tenisiste Ostapenko iemīlējusies 15 gadus vecākā hokejistā

Foto: Privātais arhīvs

Slavenā Latvijas tenisiste Jeļena (Aļona) Ostapenko šovasar bauda jaunas attiecības, noskaidrojis izdevums "Privātā Dzīve". Pie viņas sāniem nu redzams hokejists Kristaps Otto, kurš par sportisti ir 15 gadus vecāks.

Lasīt vairāk

Foto: Augstākās sabiedrības dāmas un kungi mirdz pilī pie prezidenta

Foto: DELFI

Sestdien, 8. jūlijā, Rīgas pils atslēgas saņēma desmitais vēlētais Latvijas Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs. Viņa inaugurācijas pieņemšanā Rīgas pilī pulcējās apmēram pusotrs tūkstotis lūgto viesu – pašmāju augstākās sabiedrības locekļi.

Lasīt vairāk

Zigmaru Liepiņu sajūsmina viena frāze pieņemšanā pie prezidenta

Foto: LETA

Komponists Zigmars Liepiņš ar kundzi Mirdzu Zīveri sestdien apmeklēja svinīgo pieņemšanu pie jaunā Valsts prezidenta Edgara Rinkēviča. Inaugurācijā mākslinieku pārsteigusi viena īsa Rinkēviča frāze, un viņš steidza par to vēstīt saviem sekotājiem "Facebook" platformā.

Lasīt vairāk

Sabiedrības dāma Stūraine ar bildēšanos samaitā citiem 'Mūžīgo dzinēju'

Foto: Privātais arhīvs

Vairāk nekā 400 komentāru un aptuveni 900 "shares" – tik virāls kļuvis Deju svētku apmeklētāja Kaspara Bernāna "Facebook" ieraksts, kurā viņš sūdzas par nepieklājīgu divu citu koncerta viešņu uzvedību. Sabiedrības dāma Liene Stūraine un viņas draudzene bijušas tik pārņemtas ar skaistu fotogrāfiju uzņemšanu, ka traucējušas citiem skatītājiem redzēt krāšņos "Mūžīgā dzinēja" deju zīmējumus stadionā. Vairāki cilvēki aicinājuši dāmas apsēsties un ļaut citiem baudīt priekšnesumu, taču tas ar panākumiem nevainagojās. Pēcāk Stūraine sociālajos tīklos publicēja skaistas bildes un pauda aizkustinājumu par "emocijām, kuras nevar izteikt vārdos".

Lasīt vairāk

Prezidents Rinkēvičs ar pusdienām un kafiju tuvinās tautai

Foto: Privātais arhīvs

Inaugurācijas dienas rītā Valsts prezidenta limuzīns, karodziņam plīvot, piestāja pie kafijas grauzdētavas Miera ielā. Nedēļas sākumā viņš manīts ēstuvē Miesnieku ielā, un trešdien "Delfi" Edgaru Rinkēviču sastapa, līdzās citiem ieturamies tirdzniecības centrā Vecrīgā.

Lasīt vairāk

Vietējais soctīklu hits: kopkora dziedātāja ierauga TV kameru

Foto: Kadrs no video

Kā efektīgi "aiznest" līdz skatītājiem Alfrēda Kalniņa "Dziedot dzimu, dziedot augu"? To tagad zina kāda daiļa koriste no lielā Svētku kopkora. Epizode ar viņas dziedājumu kļuvusi par hitu pašmāju sociālo tīklu lietotāju vidū.

Lasīt vairāk

Galkins ieradies Jūrmalā un kopā ar ģimeni vakarē Jomas ielā

Foto: Privātais arhīvs

Populārais komiķis Maksims Galkins šobrīd ieradies Jūrmalā, liecina sociālajos tīklos publiskotie attēli. Viņš kopā ar sievu un bērniem ieturējies arī Jomas ielas lokālā "Veranda", kur citi mākslinieku steiguši fotografēt. Lokāla saimnieks Jānis portālam "Delfi" vēsta, ka kopā ar Galkinu un Allu Pugačovu bijusi arī viņas meita Kristīna Orbakaite.

Lasīt vairāk

Konkursā 'Mis Nīderlande' uzvar 22 gadus veca transpersona

Foto: Publicitātes foto

Sestdien Amsterdamā aizvadīts skaistumkonkursa "Mis Nīderlande" fināls, kurā par uzvarētāju atzīta 22 gadus vecā modele Rikija Kolla, ziņo ārvalstu mediji. Kolla ir transpersona un pēc uzvaras savā "Instagram" kontā vēstīja: "Es parādīju, ka to var izdarīt un padarīju savu kopienu lepnu!"

Lasīt vairāk

Mīļoto meiteni bildinājis slavenais basketbolists Luka Dončičs

Foto: Privātais arhīvs

Izcilais slovēņu basketbolists, Dalasas "Mavericks" aizsargs Luka Dončičs 7. jūlijā sevišķi krāšņos apstākļos saderinājies – viņš lūdzis savas ilggadējās draudzenes Anamarijas Goltesas roku, vēsta pasaules sporta mediji.

Lasīt vairāk

Pārkere emigrācijā sarāvusi saites ar gandrīz visiem Latvijas draugiem

Foto: Privātais arhīvs

Populārā pašmāju influencere un sīkuzņēmēja Evelīna Pārkere šā gada sākumā pieņēma lēmumu doties prom no Latvijas. Jauniete "atradusi sevi" skaistajā Gruzijā, kur dzīvo viena pati jau trīs mēnešus. Pārkere sociālajos tīklos padalījusies ar dažām vērtīgām atziņām, kas pie viņas atnākušas, dzīvojot prom no mājām.

Lasīt vairāk

Ceriņš bez samaksas vadīs kāzas TDK 'Banga' mīlētājiem Raineram un Agnijai

Foto: Privātais arhīvs

Iecienītais pasākumu vadītājs un kanāla TV24 seja Aivis Ceriņš "uzsaucis" kāzu vadīšanu Liepājas Universitātes TDK "Banga" dejotājiem Raineram Miezītim un Agnijai Klimai. Šie mīlētāji saderinājās Deju svētku lielkoncerta "Mūžīgais dzinējs" izskaņā un nu par viņiem zina visā Latvijā. Pašu bildināšanas video var noskatīties šeit.

Lasīt vairāk

Rīgas sāpīgā īres maksa Ančevskim liek pārcelties uz laukiem

Foto: F64

Latvijas Nacionālā teātra ktieris Ainārs Ančevskis TV raidījumā "Vakariņš ar savējiem" ļāvis ielūkoties savās lauku mājās. Mākslinieks Rīgā vairs nedzīvo, un lēmumu pārcelties uz laukiem veicināja straujais īres maksas kāpums par mitekli galvaspilsētā.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!