Foto: Publicitātes foto

Gada nogalē e-talonu rotās Jāņa Valdmaņa zīmējums, kuru balsojumā par labāko atzinuši SIA "Rīgas satiksme" mājaslapas apmeklētāji, portālu "Delfi" informēja Rīgas pašvaldības uzņēmuma pārstāve Baiba Bartaševiča.

Uzvarētāja zīmējums saņēma 1936 balsis, bet kopumā balsošanā piedalījās 9108 interneta mājas lapas apmeklētāji. Balsošana norisinājās vienu mēnesi – no 27. maija līdz 1. jūlijam.

Otrais populārākais zīmējums, kuru lapas apmeklētāji vēlētos redzēt uz e-talona, ir B. Knaģes zīmējums – par to tika nobalsots 1614 reizes, bet trešajā vietā ar 1329 balsīm ir E. Fūrmanes zīmējums. Kopumā balsošana "Rīgas satiksmes" interneta mājas lapā bija iespējama par 17 bērnu zīmējumiem.

Tradīciju reizi gadā rīkot pasākumu bērniem, kurā tiek zīmēti zīmējumi e-talonam, "Rīgas satiksmē" turpinās jau ceturto gadu. 2010.gadā kā labāko zīmējumu interneta mājas lapas apmeklētāji atzina Vinetas Siliņas, 2011.gadā Kristofera Krūmiņa, savukārt 2012.gadā Katrīnas Vasiļjevas zīmējumu.

Dzeltenajam e-talonam dizains tiek mainīts divas reizes gadā. Vienreiz uz tā tiek izvietota fotogrāfija, savukārt otro reizi uz e-talons tiek apdrukāts ar bērna zīmējumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!