Foto: DELFI

Portāls "Pietiek.com" publiskojis "ātrās palīdzības" video, kurā redzams, kā medicīniskā palīdzība tiek sniegta nu jau bijušajam Saeimas deputātam no Nacionālās apvienības (NA) Andrim Vilkam, pār kuru gūla aizdomu ēna, ka viņš alkohola reibumā sarīkojis traci slimnīcā.

Pats Vilks deputāts LTV apstiprināja, ka nogādāts slimnīcā.

Par notikušo viņam bija sava versija. "Nokritu pie mājas durvīm. Kaimiņš taisīja durvis vaļā un trāpīja man pa galvu, pa kreiso pusi. Nu es nokritu, tā kā man liels svars ir, 130 kilogrami, tad neviens nevarēja pacelt. Izsauca ātros un aizveda uz Gaiļezera slimnīcu. Ielika kaut kādā tādā aparātā [ ..] uztaisīja galvas to, kā viņu sauc. Man izdruka ir mājās," sacīja Vilks. Viņš pieļāva, ka varbūt todien ticis lietots alkohols, iespējams, kādi 50 grami, varbūt tas bijis šņabis.

Pats Vilks nolēma nolikt Saeimas deputāta mandātu, lai nemestu ēnu paša pārstāvēto politisko spēku. Pēc tam viņš atgriezās Rīgas domē.

Nacionālā apvienība (NA), reaģējot uz publiskoto video, savā "Twitter" kontā sākotnēji norādīja, ka Vilka rīcība tiks izvērtēta NA valdes sēdē pirmdien, 28. septembrī, savukārt tagad partija paziņojusi, ka NA pirmdien lems par Vilka izslēgšanu no partijas.

"Uzskatu, ka tādam cilvēkam nav vietas NA," norādījis NA līdzpriekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Par "Pietiek.com" publiskoto video mikroblogošanas vietnē "Twitter" paspējis paironizēt arī Rīgas mērs Nils Ušakovs (S).


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!