Foto: AFP/Scanpix/LETA

Dominējošās Pirmās formulas (F-1) komandas "Red Bull" vadītājam Kristianam Horneram atspēkotas pret viņu vērstās apsūdzības, tāpēc viņš līdz ar sezonas sākumu varēs būt uz vienības komandtiltiņa.

Februāra sākumā pret "Red Bull" vadītāju Horneru tika sākta komandas iekšējā izmeklēšana, jo no kādas darbinieces saņemtas nopietnas apsūdzības par nepiedienīgu un kontrolējošu uzvedību. Medijos pat izskanēja spekulācijas, ka viņš varētu arī zaudēt savu amatu, kurā strādājis kopš "Red Bull" vienības ienākšanas F-1 2005. gadā.

Pats Horners apsūdzības noraidīja, bet trešdien komanda paziņoja, ka pēc izmeklēšanas veikšanas "Red Bull" vadītāja rīcībā neesot saskatīts nekas neatbilstošs.

Tādējādi Horners varēs būt kopā ar "Red Bull" komandu, kad tā šonedēļ Bahreinā sāks jauno F-1 sezonu. Pagājušajā sezonā vienība dominēja pār pretiniekiem, izcīnot pārliecinošas uzvaras gan pilotu, gan Konstruktoru kausa ieskaitē. Makss Verstapens kļuva par trīskārtēju pasaules čempionu un ir galvenais favorīts arī šogad.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!