Foto: AFP/Scanpix/LETA

"Red Bull" aizvadītajās sezonās pārņēmusi dominēšanas stafeti pasaules prestižākajā autosporta čempionātā F-1, tomēr šajā starpsezonā viss neiet tik gludi kā gribētos. Februāra sākumā pret "Red Bull" vadītāju Kristianu Horneru tika sākta komandas iekšējā izmeklēšana, jo no kādas darbinieces saņemtas nopietnas apsūdzības par nepiedienīgu un kontrolējošu uzvedību. Neraugoties uz to, viņš piedalījās komandas jaunās formulas prezentācijā un atbildēja uz žurnālistu jautājumiem.

"Red Bull" komanda pati paziņoja par izmeklēšanas sākumu pret Horneru, jo šādas apsūdzības uztver ļoti nopietni, taču plašāki skaidrojumi šajā laikā nav sniegti. Medijos izskanējušas spekulācijas, ka Horners varētu arī zaudēt savu amatu, kurā viņš strādājis kopš "Red Bull" komandas ienākšanas F-1 2005. gadā. 
"Es noraidu visas šīs apsūdzības," intervijā BBC sacīja 50 gadus vecais Horners. "Taču es cienu šo procesu un iešu tam cauri. Protams, ka tas novērš uzmanību no citām lietām, bet mēs komandā esam ļoti cieši."
Pēc izmeklēšanas sākuma pastāvēja šaubas par to, vai Horners piedalīsies jaunās formulas prezentācijas pasākumā, turklāt F-1 aizkulisēs jau mēļoja par viņa atkāpšanos no amata, stāstīja "Sky F1" reportieris Kreigs Sleiters. Tomēr Horners un "Red Bull" nolēma neizvairīties no prožektoru gaismām un preses jautājumiem par šo kutelīgo tēmu.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!