Gatavojam īsteni kreptīgu boršču! Padomi un receptes katrai nedēļas dienai
Foto: Shutterstock

Borščs ir ļoti noslēpumains un neparasts ēdiens – joprojām nerimst strīdi par to, kā īsti tas gatavojams. Katrā slāviski runājošā valstī borščs tiek vārīts "pa savai modei" – ar cīsiņiem, kūpinātu gaļu, zivīm, mārrutkiem, pupiņām un pat āboliem. Teju katrai ģimenei ir savi garšīga boršča noslēpumi, kuri tiek nodoti no paaudzes paaudzei.

Atceries, ka īstam borščam jābūt tik biezam, ka tajā stāv karote, tādēļ nepārspīlē ar buljona daudzumu!

Tā, neapšaubāmi, ir viena no pasaulē iecienītākajām zupām, tādēļ noteikti ir vērts, sekojot "Tasty" padomiem, iemācīties pagatavot īsteni aromātisku un kreptīgu boršču, kas palīdzēs sasildīties garajos ziemas vakaros.

Source info



Copyrights

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Lasi vēl

Dienas recepte
Tasty iesaka