Kā vietējiem medijiem pastāstījis pārstrādes uzņēmuma pārstāvis, sieviete ar vecas elektronikas kasti ieradās aprīļa beigās. Viņa teikusi, ka kārtojusi garāžu, jo pirms pāris mēnešiem nomiris viņas vīrs, un tajā atradusi šo datoru.

"Clean Bay Area" uzreiz nepiefiksēja, kas tas par datoru, jo tobrīd bija darīšana ar virkni citu nodotās elektronikas vienību. Kad darbinieki bija nonākuši līdz sievietes nodotajai kastei, atklājies, ka tajā ir patiess retums – "Apple I" dators, kas ir viens no pirmajām 200 vienībām, ko personīgi samontējis Stīvs Džobs, Stīvs Vozņaks un Rons Veins.

Elektronikas pārstrādes uzņēmums šo atradumu pārdeva kādam kolekcionāram par 200 tūkstošiem ASV dolāru. Saskaņā ar uzņēmuma noteikumiem iesniedzējam pienākas puse iegūtās naudas. Tagad "Clean Bay Area" meklē sievieti, kura šo datoru atveda pārstrādāt.

Sievietes personība nav zināma, jo ne vienmēr privātpersonas, kuras nodod elektroniku pārstrādei, atstāj savu kontaktinformāciju. Tomēr "Clean Bay Aera" pārstāvis, kurš pieņēma "Apple I" datoru, apgalvo, ka atpazīs šo sievieti uzreiz, tādēļ nekādus pierādījumus viņai nevajadzēšot sarūpēt, lai saņemtu sev pienākošos 100 tūkstošus dolāru.