Foto: Shutterstock
Horoskopa skaistie... bet – ne visslaidākie. Saldumi (jo īpaši balti un rozā) garšo kā elpot! Ko ar to visu pasākt, ja gribasspēks arī – nu tā... 50 uz 50?

Svari ir izsmalcināti gardēži, ne tik daudz uz garšām, kā galda kultūru un pasniegšanas manieri. Visam jāspīd un jābūt nopulētam – galda piederumiem pirmokārt. Nemazgāti augļi kaut kur mašīnā "uz ātro" vispār nav iespējami! Fuj, tur taču dzīvo baktērijas, kuras ar savām mazajām, netīrajām ķepiņām ir apstaigājušas ēdamo! Savā ziņā Svari ēdienu aplūko caur savu kvalitātes lupu. Der viss garšīgais..., bet viss garšīgais ir neveselīgs! To zina ne tikai Svari, tikai viņi visvairāk pārdzīvo un tik izdomā, kā negaršīgo smukāk un smukāk "iepakot", lai tas cik necik garšotu pēc garšīgā.

Svari lieko nomet viegli un ātri, vien vajadzīgs svārsta iezvāļošanās laiks, lai viņi "saņemtos". Uz to Svarus pamudināt nevar neviens cits, kā vien viņi paši.

Svaru diēta sastāv no visa, kas ir maz, viņiem ar mazumiņu pilnībā pietiek. Porciju lielumi ekvivalenti Svaru nelielajām plaukstiņām. Svariem tiešām, tiešām mājās jābūt svariem! Kur svērt un mērīt ēdamo! Lieliska un palīdzoša metode, un, jo instruments estētiskāks, jo biežāk tiks izmantots. Ar svēršanas metodes palīdzību Svari nekad nepārkāps savas robežas.

Patīk gardi pamielot citus, pārsteigt gan ar izsmalcinātu pasniegšanas veidu, gan ēdiena kvalitāti. Diemžēl lielākais pārējais horoskopa vairums to neredz un nemaz nepamana... tad nu Svari uzmet lūpu: "Kā tad tā, es tā pastrādāju pie plīts, bet neviens pat nepamanīja manus pūliņus!" Vislabākā atzinība, protams, ir tukši trauki un katli, bet Svariem tik un tā vajag šīs smalkās uzslavas, vairāk par negausīgi foršo šmakstināšanu apkārt!

Svari lieko nomet viegli un ātri, vien vajadzīgs svārsta iezvāļošanās laiks, lai viņi "saņemtos". Uz to Svarus pamudināt nevar neviens cits, kā vien viņi paši. Visvairāk Svarus motivēs skaistums. Viņi stundām ilgi sēž un pēta smukumbildītes žurnālos un internetā un sapņo... ka arī viņi tik skaisti var būt! Tad vienā dienā piepūš vaigus un kļūst par tādiem! Varbūt pat vēl skaistākiem!

Rudens diēta Svariem:

  • pilngraudu maize, iegādāta no zināma cepēja (vislabāk – vīrieša), brokastīs un pusdienās, ne vairāk atkal par savu mazo pusplaukstiņu (50 g aptuveni vienā ēdienreizē);
  • visi Latvijas dārzeņi, pat labāk sutināti nekā svaigi uz šo brīdi. Kartupeļus gan vairs ne;
  • ogas, jo īpaši ķirbītis! Tas ir Svaru brīnumzāle! Sula, sula, sula! Gardā ķirbjogas sula! Litrs un divi pa dienu!
  • piena produkti: biezpiens (vājpiena), kefīrs un siers (sērkociņkastītes lielumā trīs reizes nedēļā);
  • ja gaļa, tad pastēte, bet tā, ko mamma vārīja, ar sviestu, no liellopa aknas.

Tas arī viss, mani mīļie! Lai košs, silts un skaists rudens skaistajiem Svariem!

Ak jā, rudenī rudenīga iespēja: nākt un mācīties visas šīs gudrības vienkopus – Lindas Kurmis Astroloģijas skolā! Uzņemšana jau sākusies, nenokavē!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!