Trillera cienīgs notikums trešdien ap astoņiem vakarā risinājies Codes pagastā un turpinājies Bauskā, kad pagaidām nenoskaidrota persona ar automašīnu “Audi 100” nostūmusi no ceļa citu auto, Bauskā notriekusi pusaudzi un aizbēgusi, pametot mašīnu vienā no Bauskas ielām, raksta “Bauskas Dzīve”.
Rajona Policijas pārvaldes priekšnieka palīdze Linda Janševska informē, ka trešdien plkst. 19.55 uz maģistrāles A-7, 62.kilometrā, automašīna “Audi-100” izbrauca priekšā automobilim BMW-525, kurš sadursmē tika bojāts un izstumts no ceļa braucamās daļas. Automašīnas “Audi-100” vadītājs no notikuma vietas aizbrauca.

Pēc piecām minūtēm automobilis “Audi-100” Bauskā, Skolas ielā, notrieca 1995.gadā dzimušu meiteni. Arī šajā reizē vadītājs notikuma vietu uz karstām pēdām atstājis. Nepilngadīgā ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā. Bauskas slimnīcas mediķi meitenītes stāvokli vērtē kā apmierinošu.

Automašīnu “Audi-100” policijas darbinieki vakar atraduši pamestu vienā no Bauskas ielām. Policija veic šīs lietas izmeklēšanu, pret aizdomās turēto personu sākts kriminālprocess.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!