Gulbenes rajona policijas pārvalde ierosinājusi krimināllietu par kukuļņemšanu, aizdomās par šo noziegumu aizturēts kāds 1959.gadā dzimis Madonas rajona Ceļu policijas inspektors, informēja Gulbenes rajona policijā.
Kā pastāstīja Gulbenes policijas izziņas dienesta priekšniece Tatjana Misjurova, kukuļņemšanas fakts konstatēts 20.jūnijā Gulbenes rajonā, veicot operatīvās darbības. Līdz šīs nedēļas beigām lietu iecerēts nodot prokuratūrai. No tuvākiem komentāriem Misjurova atturējās, norādot, ka tas ir izmeklēšanas interesēs.

Kā sacīja Madonas rajona policijas nodaļas priekšnieks Vitolds Krištopāns, Madonas un Gulbenes policijas nodaļas ir noslēgušas līgumu par Ceļu policijas inspektoru apmaiņu atsevišķos laika posmos. "Tas nozīmē, ka Madonas policisti dodas reidos uz Gulbeni, bet gulbenieši ierodas Madonā," skaidroja Krištopāns.

Gulbenē aizturētais inspektors Ceļu policijā strādā vairāk nekā piecus gadus. Gulbenes policija pieprasījusi Madonas policijai aizturētā inspektora raksturojumu. Kā sacīja Krištopāns, dienesta izmeklēšanu šī inspektora lietā Madonas policija sāks pēc tiesas sprieduma saņemšanas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!