Foto: DELFI

Valsts policija Kauguros uzreiz pēc laupīšanas aizturējusi iepriekš par narkotisko vielu lietošanu un izplatīšanu tiesātu sievieti, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Trešdien, 4.martā, ap pulksten 20:00 Jūrmalas iecirkņa darbinieki saņēmuši izsaukumu uz Skolas ielu, Kauguros, kur aplaupīta 1985.gadā dzimusi sieviete.

Policisti izbraukuši uz notikuma vietu un noskaidrojuši, ka cietusī gājusi pa ielu un runājusi pa mobilo tālruni. Pēkšņi pie viņas pieskrējusi kāda svešiniece. Nepazīstamā sieviete cietušo pagrūdusi, izrāvusi viņai no rokām mobilo tālruni un aizbēgusi.

Likumsargi sākuši vainīgās personas meklēšanu un neilgi pēc laupīšanas aizturējuši 1983.gadā dzimušu sievieti. Pie aizturētās likumsargi atraduši nolaupīto telefonu.

Aizturētā sieviete jau iepriekš tiesāta par narkotisko vielu lietošanu un izplatīšanu. Patlaban viņa ievietota īslaicīgās aizturēšanas izolatorā.

Pret sievieti sākts kriminālprocess par laupīšanu. Par šādu noziegumu likumā paredzēts sods - brīvības atņemšana uz laiku līdz pieciem gadiem, īslaicīga brīvības atņemšana, piespiedu darbs vai naudas sods, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas un probācijas uzraudzība uz laiku līdz trim gadiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!