Foto: F64

Naktī uz trešdienu Valsts policija Rēzeknes novadā aizturējusi četrus jauniešus, kuri braukuši ar zagtu automašīnu, portālu "Delfi" informēja Valsts policijā.

Veicot ceļu satiksmes un sabiedriskās kārtības uzraudzību Rēzeknes novadā, policisti apturējuši automašīnu "Golf", kurā atradušies četri vīrieši. Pārbaudot transportlīdzekli un dokumentus, policistiem radušās aizdomas, ka 1991.gada izlaiduma automašīna pie vīriešiem nonākusi nelikumīgi.

Policisti noskaidrojuši, ka automašīna tajā pašā naktī nozagta Rēzeknē. Savukārt nozagtas automašīnas īpašnieks tobrīd vēl nebija konstatējis savas mantas pazušanu un par zādzību uzzinājis tikai no policijas.

Policija aizturējusi 1985.gadā, 1993.gadā, 1997.gadā un 1999.gadā dzimušus vīriešus. Daži no viņiem jau iepriekš nonākuši policijas redzeslokā, bet daži - agrāk tiesāti, norāda likumsargi.

Policijā sākts kriminālprocess par zādzību grupā. Patlaban policija turpina izmeklēšanu un pārbauda aizturēto personu saistību arī ar citām automašīnu zādzībām Rēzeknes pilsētā un novadā.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!