Foto: Shutterstock
Svētdien, 22. maijā, ugunsdzēsēji no kāda degoša dzīvokļa Rīgā izglābuši aptuveni 45 gadus vecu vīrieti, portāls “Delfi” uzzināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Izsaukumu uz Ieriķu ielu VUGD saņēmis pulksten 4.40. Informācija liecinājusi, ka daudzdzīvokļu mājā deg dzīvoklis. Ierodoties ugunsdzēsēji konstatējuši, ka piecstāvu dzīvojamās mājas piektajā stāvā deg dzīvoklis, jumts un bēniņi 35 kvadrātmetru platībā.

Ugunsdzēsēji glābēji no degošās ēkas izglābuši apmēram 45 gadus vecu vīrieti, kurš bija guvis apdegumus. Cietušais nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) mediķiem. No ēkas evakuēti arī pieci cilvēki.

Pulksten 7.23 ugunsgrēks likvidēts.

Savukārt pulksten 19.16 VUGD saņēmis izsaukumu uz Kartupeļu ielu Rīgā, kur dzīvojamā mājā bija jūtams sadūmojums. Ugunsdzēsējiem ierodoties notikuma vietā konstatēts, ka divstāvu dzīvojamās mājas otrā stāva dzīvoklī bija piededzis bez uzraudzības atstāts ēdiens 0,3 kvadrātmetru platībā.

Ugunsdzēsēji glābēji no piedūmotā dzīvokļa izglābuši divus cilvēkus, kuri nodoti NMPD mediķu apskatei, bet no hospitalizācijas atteikušies.

Pulksten 20.04 ugunsgrēks likvidēts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!