Pašreizējā likumsargu informācija liecina, ka svētdienas vakarā Rīgā, Brīvības ielā, notikušais negadījums, kurā iesaistīts trolejbuss, iespējams, noticis, jo sabiedriskajam transportlīdzeklim bijušas tehniskas problēmas, portālam "Delfi" pastāstīja Valsts policijas sabiedrisko attiecību speciāliste Gita Gžibovska.

Kā ziņots, trolejbuss ietriecās astoņās vieglajās automašīnās, tika bojāts arī veikala logs. Aculiecinieki pauda, ka dzirdējuši trolejbusa šoferi sakām, ka pārstājušas darboties transportlīdzekļa bremzes.

Vienlaikus policijas pārstāve uzsver, ka notikušā apstākļi vēl tiek pārbaudīti, un saistībā ar notikušo sākta resoriskā pārbaude.
Negadījumā ir viens cietušais – vieglās automašīnas "Audi A4" vadītājs, kura gūtās traumas ir vieglas.

Savukārt pašvaldības uzņēmuma "Rīgas satiksme" runasvīrs Viktors Zaķis portālam "Delfi" pauda, ka patlaban notiek izmeklēšana, ko veic gan "Rīgas satiksme", gan policija. Viņš skaidroja, ka, tiklīdz būs zināmi negadījuma iemesli, tā uzņēmums varēs sniegt precīzu informāciju par notikušo negadījumu.

Vaicāts par aptuvenajiem zaudējumiem, kas uzņēmumam radušies saistībā ar avāriju, Zaķis pastāstīja, ka visi uzņēmuma transporta līdzekļi ir apdrošināti.

Jau ziņots, ka svētdienas vakarā Brīvības ielā avarējis trolejbuss, kurš ietriecies vairākās vieglajās automašīnās un ēkā. Rezultātā bojātas astoņas vieglās automašīnas, bet trolejbuss ietriecies žogā, kas norobežo remontbedri. Izsists arī tuvējā veikala "Narvesen" logs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!