Foto: Shutterstock

Aptuveni 20 minūtes pēc pulksten 20 Liepājā, Ezerkrastā, M. Ķempes ielas nama 3. stāva kāpņutelpā no dzīvokļa izskrējusi sieviete, kura lūgusi kaimiņu palīdzību, taču kāds vīrietis viņu dabūjis atpakaļ dzīvoklī, iespējams, velkot aiz drēbēm, TV3 raidījumam "Degpunktā" stāstījuši traģiskā notikuma aculiecinieki.

Kā ziņots, otrdienas vakarā M. Ķempes ielas apkaimē pie kāda daudzdzīvokļu nama tika atrasta zālājā guloša sieviete, kura vēlāk slimnīcā mira, bet kāds vīrietis tika atrasts aizslēgtā dzīvoklī bez dzīvības pazīmēm. Portāls "liepajniekiem.lv", atsaucoties uz neoficiālu informāciju, vēstīja, ka sieviete izlekusi pa logu, tad vīrietis uz viņu raidījis šāvienus, bet vēlāk nošāvies pats.

Kāda notikušā aculieciniece TV3 raidījumam "Degpunktā" stāstīja, ka kāpņu telpā liktenīgā vakarā bijusi dzirdama jaunas sievietes balss, kā arī bija dzirdams vīrietis, kur "šausmīgi bļāva viens uz otru". Viens no kaimiņiem, kuri saucienus dzirdējuši, pieskrējis pie tobrīd jau aizslēgtajām dzīvokļa durvīm un sitis pa tām ar dūrēm, cerībā aprunāties ar strīdniekiem un pārtraukt cīņu. Tas neizdevās. Paralēli citi kaimiņi jau zvanījuši policijai.

Gaļina, kura dzīvo pretējā mājā, gatavojusi sev maltīti un pa virtuves logu redzējusi tālāko notikumu gaitu. Viņa raidījumam stāsta, ka izdzirdējusi trīs vai četrus šāvienus. Tad dzirdējusi vēl vienu šāvienu. Tad redzējusi, ka no trešā stāva balkona izkrīt sieviete, kura, iespējams, jau bijusi ievainota.

Gaļina raidījumam stāsta, ka jaunā sieviete pārvarējusi pāris pakāpienus nama priekšā, tad nokritusi un vaidējusi. Gaļina domājusi, ka sieviete tikai paklupusi. Aptuveni 30 gadus vecā sieviete bijusi glīti ģērbusies – šortiņos un sarkanā T-kreklā. Sieviete bijusi izteikti izskatīga, sportiska.

Pēcāk mediķi no notikuma vietas viņu nogādājuši slimnīcā, kur arī izdzisusi divu bērnu mātes dzīvība.

"Es tā cerēju, lūdzu Dievu, lai viņu izārstē. Nē nomira. Un bērni – skatieties, ne tēta ne mammas tagad. Es nespēju iedomāties, kā tas iespējams. Kā var tā strīdēties, lai paņemtu ieroci un nogalinātu sievu, kas tev devusi bērnus. Es nesaprotu," raidījumam teikusi Gaļina.

"Degpunktā" vēsta, ka tad, kad dzīvokļa durvis uzlauzusi policija, tur atrasts iespējamā uzbrucēja līķis. Pastāv iespēja, ka pēdējo šāvienu viņš vērsis pret sevi, ziņo "Degpunktā".

Tāpat raidījums piebilst, ka konfliktā iesaistītais vīrietis esot bijis Nacionālo bruņoto spēku virsnieks, kurš esot sievietes bijušais vīrs – romantisku attiecību viņu starpā vairs neesot bijis.

Valsts policijā šobrīd par notikušo ir uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 13.nodaļas – noziegumi pret personas veselību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!