Foto: LETA

Otrdien, 11. oktobrī, Valsts policijas (VP) Bauskas iecirknī vērsās vīrietis un informēja, ka pēc kopīgas alkohola lietošanas Bauskas novada Ceraukstes pagastā paziņas viņam neatdodot naudas maku.

Ierodoties norādītajā adresē, likumsargi noskaidroja, ka vīrietis, būdams alkohola reibumā, savu maku ir atstājis tualetē, portālu “Delfi” informēja VP.

Par nepamatotu policijas izsaukšanu sākts administratīvā pārkāpuma process.

VP atgādina, ka nepamatota speciālo dienestu izsaukšana kavē sabiedriskās kārtības nodrošināšanu, likumpārkāpumu novēršanu un palīdzības sniegšanu personām, kuras nokļuvušas ārkārtējā situācijā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī VP Bauskas iecirknī saņemta informācija 17 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums.

Ceļu satiksmes uzraudzības jomā reģistrēti astoņi administratīvie pārkāpumi, tai skaitā trīs par atļautā maksimālā braukšanas ātruma pārsniegšanu.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sākts viens kriminālprocess. Reģistrēti divi ceļu satiksmes negadījumi, kur vienā gadījumā ir cietis viens cilvēks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!