Kāds jēkabpilietis, vedot pastaigā suni, Jēkabpilī uz ielas atradis naudas maisiņu bankas iepakojumā un nogādājis to rajona policijas nodaļā.
Stefana Miseviča atradumā bija 470 latu, BNS uzzināja Jēkabpils rajona policijas nodaļā.

Nākot no bankas, naudu bija pazaudējusi kādas nelielas budžeta iestādes kasiere. Viņa, pārdzīvojot notikušo, lūdza neminēt vārdu un iestādi. Nauda bija paredzēta darbinieku algām.

"Izņemot naudu bankā, vienmēr to ieliku iepirkumu tīkliņā, jo rokas somiņu var atņemt kāds huligāns. Tādi gadījumi Jēkabpilī ir notikuši vairākkārt. Konstatējot, ka nauda pazudusi, biju izmisumā. Pēc neilga šaubu un pārdomu mirkļa nolēmu doties uz policiju, lai reģistrētu zaudējumu. Baidījos, ka mani vainos piesavināšanā. Izrādījās, ka nauda jau atrasta," par notikušo BNS pastāstīja kasiere.

"Katru dienu pa noteiktu maršrutu vedu savu suni Rikiju pastaigā. Šoreiz mūsu ceļā gadījās naudas maiss. Nekur nebija norādes, kam tā pieder. Tāpēc atrasto aiznesu uz policiju," BNS pastāstīja naudas atradējs Misevičs.

Viņš BNS sacīja, ka nemaz nav šaubījies - paturēt vai nest naudu uz policiju.

"Esmu pensionārs. Vecāki man mācīja būt godīgam. Šo principu esmu ievērojis visu mūžu. Sveša manta laimi nenes," piebilda Misevičs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!