Aprīkojuma iegāde ugunsdzēsības un glābšanas dienestam 2007.gada budžeta grozījumos būs Iekšlietu ministrijas (IeM) prioritāte, vizītes laikā Daugavpilī atzina iekšlietu ministrs Ivars Godmanis.
Par policijas darbības galvenajiem virzieniem Godmanis nosauca cīņu ar nelegālo alkoholu - uz valsts robežas, ar loģistikas tīklu un realizētājiem, regulāras pret narkotiku izplatību vērstas aktivitātes, vēršanos pret mobilo telefonu zādzībām un laupīšanām ar iespējām izslēgt to turpmāko realizāciju un cīņu ar erotiskās masāžas saloniem.

Kā vēl vienu būtisku policijas darba virzienu Godmanis minēja imigrācijas un narkotiku tranzīta problēmas, kas Latvijai radušās, atsakoties no robežkontroles ar Igauniju un - it sevišķi - Lietuvu.

Tiekoties ar Daugavpils domes un Policijas pārvaldes vadību, iekšlietu ministrs pārrunāja iespēju pārvietot uz cietoksni Daugavpils Policijas pārvaldi un pilsētas Ugunsdzēsības un glābšanas dienesta brigādi, drošības nolūkos atstājot pilsētas centrā tikai atsevišķas tehnikas vienības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!