Saeimas Saimnieciskā komisija trešdien atbalstīja deputāta Imanta Valera (TP) lūgumu palielināt kompensāciju par dzīvokļa īri, kas saskaņā ar šā gada 12.decembrī noslēgto īres līgumu ir 440 lati.
Kā informēja Saeimas Preses dienestā, šā gada oktobrī Valeram tika izmaksāta kompensācija par dzīvojamo telpu īri 360 latu apmērā.

Kopumā šā gada oktobrī 35 Saeimas deputāti kompensācijā par dzīvojamo telpu īri ir saņēmuši 14 074 latus.

441 lata kompensācija par dzīvojamo telpu īri oktobrī ir izmaksāta deputātiem Silvai Bendrātei (JL), Jānim Dukšinskim (LPP/LC), Ventam Armandam Krauklim (TP), Jānim Lagzdiņam (TP), Gunāram Laicānam (TB/LNNK), Viktoram Ščerbatiham (ZZS).

440 latu kompensācija par dzīvojamo telpu īri oktobrī ir izmaksāta deputātiem Andim Kāpostam (ZZS), Jānim Klaužam (TP), Mārim Ārbergam (TP), Valērijam Buhvalovam (PCTVL), Sergejam Fjodorovam (SC), Aleksandram Golubovam (SC) un Sergejam Mirskim (SC).

Vitālijam Aizbaltam (LPP/LC) par dzīvojamo telpu īri oktobrī ir izmaksāta 435 latu kompensācija, Ivanam Ribakovam (SC) - 434,60, Jānim Porietim (TP) - 427, Leonam Līdumam (TP), Guntim Blumbergam (ZZS), Gundaram Daudzem (ZZS) - 420, Dzintaram Zaķim (JL), Vitālijam Orlovam (SC) - 400 latu.

Vislētāko dzīvokli oktobrī bija izdevies atrast Aleksejam Vidavskim (SC), kuram izmaksātā kompensācija par dzīvokļa īri oktobrī bija 285 lati, un Nilam Ušakovam (SC), kuram kompensācijā par dzīvokļa īri oktobrī izmaksāti 310 lati.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!