No ceturtdienas, 1.oktobra Rīgā veiktas izmaiņas autobusu un trolejbusu maršrutos - 8.trolejbusa maršruts tiks pārdēvēts par 27.trolejbusa maršrutu, 3., 9. un 27.trolejbusa maršrutos tiks ieviestas jaunas pieturvietas, kā arī tiks veiktas nelielas izmaiņas 25.autobusa maršrutā, informēja pašvaldības SIA "Rīgas satiksme".

8.trolejbusa maršrutam Stacijas laukums-Ābolu iela tiek mainīts maršruta numurs, un turpmāk tas būs 27. Izmaiņas tiek veiktas, jo cilvēki šo trolejbusu bieži jaukuši ar 8.maršruta autobusu.

9. un 27.(8.) trolejbusa maršrutiem ārpilsētas virzienā tiks ieviesta arī jauna pieturvieta - "13.janvāra iela".

27.maršruta trolejbusi, braucot no Stacijas laukuma uz Ābolu ielu, pieturēs pieturvietā "13.janvāra iela", kur patlaban to dara 23. un 26.maršruta autobusi.

9.maršruta trolejbusi, braucot no Stacijas laukuma uz Iļģuciemu, pieturēs pieturvietā "13.janvāra iela", kur to patlaban dara 3.un 30.maršruta autobusi.

Savukārt 3.trolejbusa maršrutā būs jauna pieturvieta "Sarkandaugava" centra virzienā.

8.trolejbusa maršruta mēneša abonementa biļešu īpašnieki, kuri biļetes šajā maršrutā ir reģistrējuši pirms 1.oktobra, drīkstēs tās izmantot 27.trolejbusa maršrutā līdz mēneša abonementa biļetes derīguma termiņa beigām, braucienu nereģistrējot.

No ceturtdienas 25.maršruta autobusi uz Mārupi kursēs pa maršrutu līdz Bāriņu ielai, tālāk pa Mārupes ielu, Liepājas ielu, Mazo Nometņu ielu un tālāk pa maršrutu.

Uz galapunktu Abrenes ielā turpmāk autobusi kursēs pa maršrutu līdz Mazajai Nometņu ielai, tālāk pa Liepājas ielu, Mārupes ielu, Bāriņu ielu un tālāk pa maršrutu.

Abos virzienos - gan uz Mārupi, gan pilsētas centru - maršrutā tiks ieviesta pieturvieta "Tukuma iela", kas ir izvietota uz Mārupes ielas.

No ceturtdienas izmaiņas būs arī 13., 14. un 20.autobusa maršrutu kustības sarakstos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!