Foto: LETA

Izglītības un zinātnes ministrs Vjačeslavs Dombrovskis (RP) nedomā, ka tuvākajā laikā kāds pieprasīs viņa demisiju, to otrdien, 1.oktobrī, viņš teica intervijā LNT raidījumā "900 sekundes".

Ministrs uzskata, ka viņa palikšanu amatā rādīs laiks. Jautāts, vai tuvākajā laikā var tikt pieprasīta viņa demisija, Dombrovskis sacīja, ka tāds scenārijs nav ticams. Runāt par aizkulisēs apspriesto viņš nevēlējās, lai gan iepriekš pats atzina, ka dzirdējis baumas par nodomu prasīt viņa demisiju.

Runājot par nākotni Reformu partijā, Dombrovskis bilda, ka pagaidām to partijā saskata.

Jau vēstīts, ka septembra nogalē izglītības un zinātnes ministrs atzina, ka dzirdējis baumas par nodomu prasīt viņa demisiju. Ministrs atzina, ka baumas ir dzirdējis no medijiem, bet attiecīgas sarunas ar Ministru prezidentu, kurā viņš izteiktu savas pretenzijas vai izskaidrotu nostāju, neesot bijušas.

Aģentūras LETA rīcībā esošā informācija liecināja, ka atsevišķi Reformu partijas (RP) politiķi satraucas, ka RP drīzumā varētu tikt izstumta no valdības, lai izveidotu jaunu Ministru kabinetu, kurā "Vienotība" un "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK kā trešo lielo partneri piesaistītu ZZS. Tieši ar šādām iecerēm tika skaidrota premjera Valda Dombrovska (V) netipiski asā kritika pret tikai pāris mēnešus izglītības ministra krēslā sēdošo Vjačeslavu Dombrovski (RP).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!