Kārsavas ielā Rīgā (Dārzciems, pie mēbeļu salona "Larus") tiek organizēta improvizēta atkritumu izgāztuve, raksta anonīms aculiecinieks.

"Šai vietai garām regulāri brauc dežurējošās pašvaldības policijas ekipāžas, taču nevienam no policijas darbiniekiem tīrība neinteresē, savukārt īpašnieks, kura tālrunis norādās uz plakāta, neceļ klausuli!

Taču, cik noprotu, izgāztuves ierīkošana uz viņa īpašuma viņam vienaldzīga. Kāpēc Rīgas pašvaldības iestādes negrasās neko darīt, lai pilsētā ieviestu tīrību un kārtību? Galu galā ir zināms taču zemes īpašnieks, kuram kārtības uzturēšanu var pieprasīt!!!"

Rīgas Domes sabiedrisko attiecību nodaļa Ilze Krūkle: "Šajā rakstā minētais īpašums Kārsavas ielā 7, Rīgā, jau ir nonācis RD Administratīvās inspekcijas redzeslokā un 25. februārī inspektori apsekoja teritoriju.

Par Rīgas domes saistošo noteikumu neievērošanu tika noformēts apskates protokols ar pārkāpuma novēršanas termiņu un nosūtīts īpašniekam. Ja īpašnieks noteiktajā termiņā nesavāks īpašuma teritoriju, tam tiks piemērots administratīvais sods.

Savukārt apkārtējos iedzīvotājus lūdzam ar cieņu izturēties pret to vidi, kurā dzīvojam, jo atkritumi nerodas paši no sevis, bet mūsu pašu darbības rezultātā."

Sūti arī Tu savu reportāžu un saņem balvu - drošas automobiļu vadīšanas kursu 250 eiro vērtībā. Noteikumi lasāmi šeit. Sūti foto un video uz aculiecinieks@delfi.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!