Foto: DELFI

Reaģējot uz ziņām, ka ir maksātas prāvas summas par tīrīšanas līdzekļiem, ko uzņēmums nemaz nav saņēmis, "Rīgas satiksme" ir ierosinājusi dienesta pārbaudi, portālu "Delfi" informēja uzņēmuma preses sekretārs Viktors Zaķis.

Patlaban uzņēmums nevarot apstiprināt, ka nav saņēmusi tos nanotehnoloģiskos mazgāšanas līdzekļus, par kuriem tika noslēgts līgums, vai ir notikušas kādas citas nelikumības saistībā ar līguma izpildi, uzsvēra Zaķis.

Viņš gan apstiprina, ka 2013.gadā noslēgts līgums ar uzņēmumu "MJ Partneri" par nanotehnoloģisko līdzekļu iegādi sabiedriskā transporta tīrīšanai un apstrādei par kopējo summu 280 000 latu.

Šobrīd "Rīgas satiksme" nevar apstiprināt to, ka noslēgtais līgums būtu fiktīvs, kā ir izskanējis, vai arī to, ka uzņēmums būtu kļuvis par krāpnieku upuri, taču uzņēmums detalizēti un skrupulozi pārbaudīs notikušu dienesta pārbaudes ietvaros, par kuru rezultātiem tiks ziņots vēlāk, solīja Zaķis.

Jau ziņots, ka "Rīgas satiksme" gadu maksājis par tīrīšanas līdzekļiem, ko nemaz nav saņēmis, jo nosūtīto ķīmijas preču iepakojumā bijis sapakots parasts ūdens, svētdien ziņoja TV 3 raidījums "Nekā personīga".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!