Valsts policijas (VP) hokeja komanda šodien spraigā un dinamiskā draudzības spēlē Jelgavas ledus hallē ar rezultātu 8:7 uzvarēja Saeimas hokeja komandu. Uzvarētājs tika noskaidrots vien pēcspēles metienos, informē Saeimas Preses dienests.

Draudzības spēli atklāja Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece (VL-TB/LNNK), VP priekšnieks Ints Ķuzis un Latvijas hokeja federācijas prezidents Kirovs Lipmans.

Spēles noslēgumā Mūrniece pasniedza Saeimas priekšsēdētājas atzinības rakstus un mazos kausus spēles labākajam uzbrucējam - Denisam Cvetkovam no VP komandas, labākajam aizsargam - Kasparam Spalvēnam no VP komandas, vērtīgākajam spēlētājam - Imantam Parādniekam (VL-TB/LNNK) no Saeimas komandas, labākajam vārtsargam - Aleksandram Žagaram no VP komandas, kā arī rezultatīvākajam spēlētājam - Andrejam Elksniņam (S) no Saeimas komandas.

Saeimas komandā spēlēja komandas kapteinis Parādnieks, deputāti Gaidis Bērziņš (VL-TB/LNNK), Andrejs Elksniņš (S), Dainis Liepiņš (LRA), tieslietu ministrs Dzintars Rasnačs (VL-TB/LNNK), kā arī deputātu ģimenes locekļi un Saeimas darbinieki. Parlamenta komandas trenera amatā šodien strādāja Ingus Eglītis, kurš ikdienā rūpējas par Latvijas hokeja izlases spēlētāju ekipējumu.

Savukārt VP komandā spēlēja policijas vadošie darbinieki, eksperti un inspektori.

Abas komandas atbalstīja kupls līdzjutēju pulks. Draudzības maču organizēja par godu Policijas darbinieku dienai, ko atzīmē 5.decembrī.

Spēlei bija trīs periodi - katrs pa 15 minūtēm, un pēc spēles neatkarīgi no rezultāta katra komanda izpildīja arī piecus pēcspēles metienus.

Saeimas un Valsts policijas hokeja komandas iepriekš spēkiem mērojās 2013.gadā. Arī toreiz parlamenta komanda piekāpās VP komandai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!