2015. gada vasaras nogalē Gulbenē sākts ceļa remonts, kas līdz šim vēl nav pabeigts, un autovadītājiem nākas braukt pa ļoti bedrainu ceļu, portālam "Delfi" pastāstīja lasītāja Zane.

"Taisīja, taisīja un tā arī nepabeidza – pat ne tā, lai varētu normāli izbraukt. Jābrauc ar ātrumu 20 kilometri stundā. Skumji braukt, bet nav citu variantu, jo pie tā ceļa ir "Lukoil" degvielas uzpildes stacija. Izbraukt izbraucu, bet ar zemāku mašīnu tur nekā laba nebūtu," raksta gulbeniete Zane.

Pērnā gada decembrī bedrainais ceļš piesaistīja sociālā tīkla "Facebook" lietotāju uzmanību. Viesturs Šivcs vietnē ievietojis video, kurā iemūžinājis braucienu pa bedrēm vagoto ceļu.

Gulbenes ceļu remonts.Posted by Viesturs Šivcs on sestdiena, 2015. gada 26. decembris

Kā portālu "Delfi" informēja Gulbenes novada domes pārstāve Gunta Krevica, darbus plānots pabeigt jūlijā.

"Kas attiecas uz bedrēm - visu laiku sekojam līdzi ielas stāvoklim. Ziņojam būvniekam, kas ir atbildīgs par to, lai veic labojumus, aizber bedres, nogreiderē, lai pa šo ielu var pārvietoties transportlīdzekļi," skaidroja Krevica.

Šobrīd būvdarbi ir atsākušies, satiksme nav slēgta.

"Satiksme šajā posmā ir intensīva, tāpēc arī bedres rodas atkal un atkal. Greiderēšanas darbi arī tiek veikti, ņemot vērā laikapstākļus," uzsvēra Gulbenes domes pārstāve.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!