Foto: DELFI

Pagaidām mediķi nav snieguši medicīnisko palīdzību aukstumā stāvētājiem garajās rindās pēc Dziesmu svētku biļetēm, portālam "Delfi" pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Sarmīte Skujiņa.

NMPD esošā informācija liecina, ka vismaz pāri pulksten 12 mediķi nav saņēmuši izsaukumus uz vietām, kur cilvēki aukstumā gaida rindās, lai varētu tikai nopirkt biļetes.

Sestdienas rītā daudzviet Latvijā pie biļešu kasēm ir izveidojušās iespaidīgas rindas, novēroja portāls "Delfi". Daudzi gaidītāji aukstajā laikā sildās ar saviem līdzi paņemtajiem dzērieniem, kā arī segām.

Kā liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) informācija, naktī no piektdienas uz sestdienu visā valstī, izņemot dažas vietas piekrastē, gaisa temperatūra noslīdēja zem -14 grādiem, Daugavpils novērojumu stacijā sešos rītā sasniedzot -21,4 grādus.

Jau ziņots, ka sestdien, 3. martā, pulksten 11.00, visās "Biļešu paradīzes" kasēs Latvijā un internetā sāks tirgot biļetes uz XXVI Vispārējiem latviešu dziesmu un XVI Deju svētkiem.

Piektdienas vakarā vakarā nodrošinājušies ar tējām, uzkodām un segām vairāki cilvēki Rīgā sāka nakšņot pie biļešu kasēm, lai sestdien pirmie varētu iegādāties Dziesmu svētku biļetes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!