Foto: Publicitātes foto
Jau no piedzimšanas brīža ik katrs dzīvnieks - suns vai kaķis ar nepacietību gaida, kad varēs nonākt sava mīlošā saimnieka un jaunā labākā drauga siltajos apskāvienos. Taču dažiem šāda iespēja ir liegta. Sadarbībā ar portālu "Pūkainis.lv" un dzīvnieku patversmi "Labās mājas" piedāvājam tev tuvāk iepazīt trīs kaķus un četrus suņus, kuri vēl aizvien gaida savu īsto cilvēku. Iespējams, kāds no viņiem kļūs par tavu jauno mājas mīluli.

Lora

Šobrīd Lora atrodas dzīvnieku patversmē "Labās mājas" un tā vien gaida, ka tu atnāksi viņu apciemot.

Lācis

Ja vēlies iepazīties ar Lāci, zvani uz patversmi "Astes un Ūsas" pa tālruni 29477535 un brauc viņu apciemot.

Džifs

Džifa stāsts sākās Aucē, kur viņš, gluži tāpat kā Lora, tika turēts pie ķēdes. Kaut saimniece suņu puiku mīlēja, viņai vajadzēja mainīt dzīvesvietu, taču četrkājaino draugu nebija kam nodot uzraudzībā. Tā viņš nonāca dzīvnieku patversmē "Labās mājas".

Suņuks būs lielisks cilvēkiem, kuriem patīk mierīgas un romantiskas pastaigas svaigā gaisā, kā arī ģimenēm ar bērniem, kuri jau ir izauguši un saprot, ka suni aiztikt un bužināt visu dienu nav vēlams.

Džeina

Ja vēlies parotaļāties kopā ar Džeinu un, iespējams, ļaut viņai iekarot tavu sirdi, zvani pa tālruni 25781555.

Kaķi

Foto: Publicitātes foto

Vinnijs

Meitene

Lai sastaptos ar šo murrātāju, zvani uz tālruni 29288968.

Marts

Kā jaunietim piedien, Marts ir draisks, aktīvs, ārkārtīgi komunikabls un jauks runčuks. Būs piemērots arī ģimenē ar bērniem.

Lai sastaptu Martu, tev jādodas uz patversmi "Labās mājās".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!