Saeimas deputāts un pedofilijas lietas izmeklēšanas komisijas priekšsēdētājs Jānis Ādamsons otrdien, runājot Latvijas Radio raidījumā "Kāpnes", aicināja sabiedrību pievērst uzmanību pareizai jaunatnes seksuālajai orientācijai.
Viņš pauda, ka tieši homoseksuālās attiecības starp jauniešiem ir problēma, ko komisija uzsvērusi visvairāk, nevis konkrētu pedofilu uzvārdu nosaukšanu.

Viņaprāt, sabiedrībai vairāk būtu jāuztraucas par šo problēmu, jo geju kustība ir ieguvusi pietiekami lielus apjomus.

"Mēs esam mazliet pat pārsteigti, ka 40% jauniešu tādas attiecības, homoseksuālas attiecības, uzskata par normu. Bet tā ir nākamā paaudze, kura pēc gadiem desmit pārvaldīs šo te valsti. Un tad ir jautājums, kādā valstī mēs dzīvosim?" retoriski vaicāja Ādamsons.

Viņš uzsvēra, ka galvenais ir sabiedrības izpratne par problēmu, jo vairums nepilngadīgo puišu, pirms tiek iesaistīti "geju kustībā", vispirms tiek izvaroti, apreibinot ar narkotikām vai piedzirdot.

"Un pēc tam pakāpeniski viņiem tiek iepotēts, ka tas ir normāli," piebilda Ādamsons.

Viņš arī paskaidroja, ka ar šādiem jauniešiem strādājot īpaši psihologi, kas viņiem iestāsta, ka "biseksuālas attiecības ir ļoti normālas un par to nav jākaunas, un ka attiecības vīrietim ar vīrieti vai vīrietim ar pusaudzi tas vispār ir ļoti labi, un nekā nosodāma seit nav".

Savā runā Ādamsons arī atgādināja Bībeli, sakot, ka "savā laikā Dievs iznīcināja Sodomu ar Gomēru tikai viena iemesla dēļ, tāpēc ka tur, arī šajās pilsētās, jau bija aizgājuši tik tālu, ka normālas heteroseksuālas attiecības.. sāka tikt uzskatītas par grēku". Jāpiebilst, ka Ādamsons acīmredzot domājis Sodomu un Gomoru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!