Foto: DELFI

Satversmes aizsardzības birojs (SAB) otrreiz tā pastāvēšanas vēsturē izsludina atklātu konkursu, līdz 31. oktobrim piedāvājot darbu juristam, portāls "Delfi" uzzināja SAB.

Šovasar SAB pirmo reizi izsludināja publisku vakanci, savā komandā aicinot analītiķus. Kā atzīst SAB, toreiz konkurss noritēja veiksmīgi, atsaucība bija liela, tāpēc arī šoreiz SAB aicina profesionāļus, kuri ar savu darbu vēlas līdzdarboties valsts drošības stiprināšanā, piedāvāt savu kandidatūru darbam birojā.

Jurista amata pienākumos būs izskatīt un sagatavot dažāda veida juridisko dokumentu un normatīvo aktu projektus, veikt tiesību aktu juridisko analīzi, sagatavot atzinumus un atbildes uz iestāžu vēstulēm un pārstāvēt biroju tiesā un citās iestādēs.

No jurista ir prasīta augstākā izglītība tiesību zinātnē un vēlams maģistra grāds, pieredze juridiskajā darbā, izcilas latviešu un angļu valodas zināšanas gan rakstiski, gan mutvārdos, prasme patstāvīgi izstrādāt juridiskus dokumentus, spēja kvalitatīvi veikt darbu ierobežotā laikā un saspringtos apstākļos gan patstāvīgi, gan sadarbojoties ar kolēģiem, kā arī augsta atbildības sajūta un precizitāte.

SAB darbiniekam piedāvās konkurētspējīgu atalgojumu, sociālās garantijas, stabilitāti un ilgtermiņā balstītu sadarbību, savu prasmju un zināšanu attīstīšanas iespējas, aizraujošu un dinamisku ikdienu, iespēju ar savu darbu veicināt un stiprināt Latvijas nacionālo drošību, norāda birojā.

SAB aicina sūtīt CV uz e-pastu juristi@sab.gov.lv ar norādi "Jurists" līdz 31. oktobrim.

Birojs nenorāda algu, jo, saskaņā ar Ministru kabineta noteikumiem, valsts drošības iestāžu amatpersonu un darbinieku atalgojums ir valsts noslēpums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!