Foto: F64

"360TV ZIŅneši" sagatavojuši stāstu par policistu rīcību pret kādu privātpersonu. Notikušais raisa jautājumus – vai tiešām policistiem tā pieklājas rīkoties? Gan pati tikšanās ar likuma sargiem, kuri iegriezušies viņa mājās, gan tālākie notikumi, kungam atstājušas "dalītas jūtas".

Pie rīdzinieka Alda un viņa kaimiņu privātmājām izvietotās kameras ir piefiksējušas to, kā darba dienas vidū šajā klusajā nostūrī ierodas kriminālpolicisti, vēsta raidījums.

Vispirms netrafarētais "Kia" ar slaidu loku un rokas bremzes palīdzību apgriežas uz piesnigušās ieliņas.

Tam seko īss brauciens pa vienvirziena ielu pretējā virzienā un tad jau trijotne, kas atbraukusi, nonāk pie Alda vārtiņiem. Arī tur pārsteigumi turpinās – lai sasauktu mājas saimnieku, talkā tiek ņemtas pikas, kas ielido mājas logos, ziņo raidījuma veidotāji.

Mājas saimnieks Aldis klaji sašutis un neapmierināts dodas satikt piku metējus, kuri iepazīstina ar sevi kā ar policijas darbiniekiem.

Viņi sāk izprašņāt vīrieti par kādu incidentu, kas noticis pie viņa mājas pirms diviem mēnešiem, taču Aldis par to neko nezina. Vēlāk, sazvanoties ar policiju, lai precizētu informāciju par šo lietu, Aldis tiek nozākāts rupjos vārdos.

Kas par to sakāms Valsts policijas pārstāvjiem, raidījuma veidotāji aicina skatīties video.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!