Sastāvdaļas:
- 200 g seleriju kāti, kubiņos
- 300 g kartupeļi, plānās daiviņās
- 1 bundža tomāti savā sulā
- 2 ķiploka daiviņas, izspiestas caur ķiplokspiedi
- 50 g sakaltušas maizes
- 50 g Parmas siera
- sviests pannas ietaukošanai
- jūras sāls pēc garšas
- svaigi malti melnie pipari pēc garšas
Pagatavošana:
- Sasildi cepeškrāsni 190 grādus siltu.
- Uzvāri sālsūdeni un liec tajā kartupeļus un seleriju. Pavāri 8 minūtes, bet lai nav pavisam mīksti. Noņem no uguns un nokās. Kartupeļiem un selerijai pievieno tomātus savā sulā un ķiploku. Apmaisi.
- Ietauko cepamformu ar sviestu un iekšā kartupeļus, seleriju un tomātus.
- Blenderī liec Parmas sieru ar rīvmaizi, sāli un pipariem. Pārkaisi pār pannas saturu un liec krāsnī cepties 25 minūtes.
Vēl citas receptes gardiem un izmēģināšanas vērtiem ēdieniem, kā arī padomi un gardēžu ceļojumu apraksti - portālā ČetrasSezonas.lv
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit