12 kotletēm: 1kg burkānu; 6 olas; 100g miltu; 150ml saldā krējuma; sviests; sāls.
Gatavošana:

Burkānus sarīvējiet uz smalkās rīves un nospiediet sulu. Burkānu sulu droši varat izdzert, tā uzmundrinot savu organismu ar rudens vitamīniem. Burkānu masai piejauciet miltus, olas, saldo krējumu un visu kārtīgi izmaisiet. Atstājiet uz 10 minūtēm, lai uzbriest.

Veidojiet kotletes un cepiet no abām pusēm brūnas. Lai kotletes būtu mīkstas un sulīgas, kārtojiet tās lielajā pannā un vēl 10 minūtes cepiet cepeškrāsnī. Galdā pasniedziet ar skābo krējumu.

Autors: restorāns "Lido Atpūtas Centrs" (akcijas Turies pie augļiem un dārzeņiem! ietvaros)

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!