Kāda angliete kinorežisora Stīvena Spīlberga zinātniskās fantastikas filmu "E.T. The Extra Terrestrial", kas piedzīvojusi 20 gadu jubilejas atkārtoto izdevumu, noskatījusies 773 reizes.
25 gadus vecā Saiena Tarketla, kura pirmo reizi filmu redzējusi kinoteātrī 1982.gadā, sakrājusi arī vairāk nekā 80 "svešzemes" figūriņu un 300 priekšmetu, vēsta britu laikraksts "Sun". "Cilvēki domā, ka esmu traka, bet man ar "E.T." nekad nav gana," sieviete stāsta laikrakstam. "Es to skatos video vismaz reizi divās nedēļās."

Anglijas vidienes pilsētas Regbijas iedzīvotāja Tarketla, kura bijusi klāt filmas atkārtotā izdevuma pirmizrādē 22.martā, ir sajūsmā, ka filma atkal nonākusi uz kinoekrāniem. "Tas nozīmē, ka atkal varēšu to skatīties uz lielā ekrāna," viņa saka. "Mūsu vietējā kinoteātrī esmu iegādājusies mēneša abonementu, lai varētu to skatīties tik bieži, cik iespējams."

Tarketla piebilst, ka pēc daudzkārtējās skatīšanās joprojām katru reizi filma viņu aizkustina līdz asarām. Viņas vīrs Džordžs, kas bijis spiests filmu noskatīties 100 reizes, laikrakstam "Sun" sacīja, ka viņam tā patīk, taču piebilda: "Man daudz vairāk patīk Džeimss Bonds."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!