Foto: AFP/Scanpix

Itālijas bijušais premjerministrs Silvio Berluskoni saderinājies ar Frančesku Paskali, kas ir par viņu 49 gadus jaunāka, pirmdien vēstīja Itālijas plašsaziņas līdzekļi.

"Beidzot es vairs nejūtos vientuļš," 76 gadus vecais Berluskoni teica intervijā sev piederošajā televīzijas kanālā "Canale 5".

"Jā, esmu saderinājies ar neapolieti. Tas ir oficiāli. Viņa ir daudz jaunāka – mums ir 49 gadu starpība, kas ir nedaudz par daudz," pastāstīja Berluskoni un piebilda, ka "viņai ir 27 gadi, viņu sauc Frančeska un viņa ir skaista ārēji, bet vēl jo vairāk iekšēji".

"Viņa man ir ļoti tuva, viņa mani ļoti mīl, un es jūtu to pašu. Mana meita Marina viņu atzīst un ļoti mīl," Berluskoni teica, runājot par savu 46 gadus veco meitu.

Berluskoni klāstīja, ka savu līgavu pazīstot jau septiņus gadus.

Bijusī pārdevēja ir viena no atbalsta grupas "Silvio, mums tevis pietrūkst" dibinātājām. Viņa iepriekš citēta plašsaziņas līdzekļos sakām, ka viņas dzīve griežas ap trim lietām – ģimeni, politiku un Berluskoni.

Paskale jūlijā atkāpās no Berluskoni partijas "Brīvības tauta" provinces nodaļas padomnieces amata.

Berluskoni, kas šomēnes paziņoja par plāniem atgriezties Itālijas premjera amatā, ir divas reizes precējies, taču abas laulības ir izjukušas. Viņam ir pieci bērni.

Berluskoni jau kopš savas politiskās karjeras sākuma pagājušā gadsimta 90.gados ir iesaistīts dažādās tiesvedībās par nodokļu krāpšanos un dienesta stāvokļa ļaunprātīgu izmantošanu, kā arī citiem noziegumiem, tomēr tikai šogad viņam tika piespriests cietumsods, lai gan paredzams, ka tas nestāsies spēkā. Pērn novembrī Berluskoni atkāpās no amata.

Tāpat Berluskoni ir stājies tiesas priekšā apsūdzībās par seksuālām attiecībām ar nepilngadīgu prostitūtu. Viņš gan noliedz, ka viņam bijušas jebkāda veida seksuālas attiecības ar Marokā dzimušo Karimu al Mahrugu, kas plašāk pazīstama ar skatuves vārdu Rūbija Rubakuori (no itāliešu valodas Rūbija ‒ Siržu lauzēja).

2008.gadā, kad pirmo reizi izskanēja informācija par Berluskoni attiecībām ar nepilngadīgu prostitūtu, viņu pameta otrā sieva.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!