Foto: Privātais arhīvs
Jūnija beigās neplānoti sanāca paviesoties ģimenes restorānā "Dundagas rezidencē", kas sagadīšanās pēc bija arī tā atklāšanas diena. Lai gan būts daudz kur, šajā vietā sajutu savā ziņā nepieredzēti lielu vienotību (starp viesmīļiem un vadītājiem), mieru un gaisīgu atmosfēru. Iespējams, tādēļ, ka restorāns atvērts ciemā, nevis lielā pilsētā, bet, iespējams, tādēļ, ka restorāna radīšana tik daudz prasījusi no tā saimniekiem, kas turklāt turpat, rezidences mājā, arī dzīvo. Tā nu sanācis, ka viņu mājvieta kļuvusi par publisku vietu.

Aicināju uz sarunu restorāna saimniekus Sintiju Kristiānu un Dāvi Freimutus. Sarunā viņi atklāj, kāpēc tieši Dundaga kļuvusi par restorāna mājvietu, kas ir gardākais ēdiens viņu piedāvājumā un daudz ko citu.

Pastāstiet, lūdzu, kas īsti ir "Dundagas rezidence"? Kas tajā saimnieko?

Sintija: "Dundagas rezidence" ir ģimenes restorāns Dundagas centrā, bet tajā pašā laikā noslēgts no visa pārējā – lielu koku ielokā. Tajā saimniekojam es un mans vīrs Dāvis, bet procesā piedalās arī visa mūsu ģimene.

Dāvis: Es paturpināšu, sakot, ka "Dundagas rezidence" ir vieta, kur braukt atpūsties, baudot mierpilnu atmosfēru, brīnišķīgu dabu, kas paveras teritorijā, kā arī, izjūtot dažādas garšas – lielisku maltīti, atspirdzinošus dzērienus. Šeit var nosvinēt arī dažāda veida svinības, piemēram, kāzas, dzimšanas dienas ballītes vai kādu darba pasākumu. Kā jau Sintija saka, saimniekojam mēs paši – ģimene –, bet, protams, neiztikt bez palīgspēkiem, kas visu apkalpo un gatavo.

Kā radās ideja par ģimenes restorāna izveidi? Cik ilgu laiku vajadzēja, lai no pirmā sapņa izveidotos šis projekts?

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!